Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

Συναγερμός για τον αγώνα ΠΑΟΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Αναφορές για κάθοδο Κροατών οπαδών στη Θεσσαλονίκη

Συναγερμός για τον αγώνα ΠΑΟΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Αναφορές για κάθοδο Κροατών οπαδών στη Θεσσαλονίκη
 

Αναφορές για κάθοδο οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία το βράδυ της Τετάρτης (13/3) έπειτα από πληροφορίες για κάθοδο οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Όπως μετέδωσε η «Μακεδονία», οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τουλάχιστον 80 οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ κινούνται προς τη Θεσσαλονίκη μέσω της Αλεξανδρούπολης.

Γι' αυτό, με έκτακτο σήμα της ΕΛΑΣ, δόθηκε εντολή για προσαγωγές Κροατών εφόσον καταφέρουν να προσεγγίσουν τη Θεσσαλονίκη.

Σήμερα 14/3 στις 19:45 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη ρεβάνς της νίκης των Κροατών με 2-0, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Europa Conference League.

Σημειώνεται ότι η UEFA έχει απαγορεύσει τη μετακίνηση οπαδών και στους δύο αγώνες. Έτσι στο «Μάξιμιρ» του Ζάγκρεμπ δεν πήγαν φίλαθλοι του ΠΑΟΚ.

Βέλιμιρ Ζάετς: «Αν η Ντιναμό Ζάγκρεμπ φτάσει στον τελικό...»

Ενόψει της ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Θεσσαλονίκη, ο νέος πρόεδρος της Κροατικής ομάδας Βέλιμιρ Ζάετς τόνισε ότι σε περίπτωση που η ομάδα του προκριθεί στον μεγάλο τελικό του Conference League, δεν θα αγωνιστεί στην Αθήνα και την «OPAP Arena».

Αναλυτικότερα, ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού, μίλησε στην εκπομπή «Ο κόσμος των ΣΠΟΡ» της ΕΡΤ3 λέγοντας σχετικά με την επερχόμενη αναμέτρηση: «Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Εμείς έχουμε ένα αβαντάζ που πιστεύω πως θα κρατήσουμε, θα γίνει ένα ωραίο ματς».

Ερωτώμενος αναφορικά με τον μεγάλο τελικό που αναμένεται να φιλοξενηθεί στην «OPAP Arena» της ΑΕΚ, είπε: «Είναι καλή έδρα, μακάρι να παίξουμε εμείς στον τελικό. Αν θα παίξουμε εμείς που θα είναι δύσκολο γιατί μετά πρέπει να περάσεις αρκετούς αντιπάλους. Αν πάμε δεν μπορεί να παίξει η Ντιναμό στο γήπεδο της ΑΕΚ. Θα πάει στην Τσεχία». 

Αναρτήθηκε από: ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)