Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Αναγέννηση Γιαννιτσών- Τύρναβος 1-0



Ακόμα μια νίκη για την Αναγέννηση Γιαννιτσών, που έφτασε σε απόσταση βολής από την κορυφή. Αυτήν την φορά κέρδισε με 1-0 τον Τύρναβο παρουσία 1200 περίπου οπαδών της
.
Το πρώτο ημίχρονο κύλισε με την Αναγέννηση να έχει την κατοχή της μπάλας και να προσπαθεί να μπει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή χωρίς όμως να τα καταφέρνει όπως θα ήθελε , έλεγξε το κέντρο και με πολύ καλό τον Ιορδανιδη Γ. άνοιξε την αντίπαλη άμυνα πετυχαίνοντας το γκολ , με μια στημένη φάση, οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν ουσιαστικά σε καμιά περίπτωση στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτό.
Στην επανάληψη Το παιχνίδι συνεχίστηκε να είναι κέντρου με τον Τύρναβο να κερδίζει αρχικά το κέντρο, οι Αλλαγές του Μπίλη έφεραν και πάλι την Αναγέννηση να ξαναπέρνει το κέντρο σε ένα ματς χωρίς πολλές φάσεις μέχρι το 80’ . Στην συνέχεια και τα τελευταία λεπτά η Αναγέννηση που είδε ότι η άμυνα του Τυρνάβου άνοιξε έχασε πολλές κλασικές ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ. Σε αυτά τα λεπτά δημιούργησαν και έχασαν οι γηπεδούχοι περισσότερες ευκαιρίες από ότι έχασαν οι 2 σύλλογοι μέχρι το 80’
Το τελικό αποτέλεσμα και η νίκη της Αναγέννησης κρίνεται δίκαια χωρίς όμως οι γηπεδούχοι να φορτσάρουν ιδιαίτερα στον αγώνα.

Φάσεις και Γκολ
Στο 6’ το πρώτο  σουτ φάση του αγώνα για την τοπική Αναγέννηση, με τον Σουλίδη λίγο έξω από την περιοχή να σουτάρει και να μπλοκάρει ο Καραναστάσης
Στο 31’ γκολ!!!!. Ο Γιώργος Ιορδανίδης εκτέλεσε όμορφα το φάουλ μέσα στην περιοχή του Τιρνάβου και ο Καραμανλής που προωθήθηκε με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την γηπεδούχο Αναγέννηση.
Σουτ του Νάκας στο 2’ από το ύψος της μεγάλης περιοχής , η μπάλα θα φύγει ψηλά άουτ.
Στο 56’ φάουλ εκτέλεσε ο Νάκας η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία του Κελπέκη και πολλά πόδια παικτών καταλήγοντας άουτ.
Στο 69’ ο Θανόπουλος κάνει όμορφη κίνηση περνά μέσα στην περιοχή του Τυρνάβου σουτάρει μόλις άουτ.
Μετά το 80’ η άμυνα του Τυρνάβου άνοιξε και η Αναγέννηση χάνει πολλές ευκαιρίες για να αυξήσει το σκορ.
Στο 85’ ο Θανόπουλος πέρασε από τα αριστερά 2 παίκτες έσπασε την μπάλα στον Χασάνογλου που δεν κατάφερε να σουτάρει μέσα από την περιοχή όπως θα ήθελε κοντράροντας η μπάλα σε σώματα αμυντικών.
Στο 86’ μετά από λάθος αμυντικό του Τυρνάβου το σουτ του ιορδανιδη Γ. μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ.
Στο 88’ μοναδική ευκαιρία για την Αναγέννηση να τελειώσει το ματς σε αντεπίθεση βγήκε ο Θανόπουλος που έβγαλε μόνο του σε κενό τέρμα τον Αποστολόπουλο που σούταρε ανενόχλητος άουτ!!!
Στο 89’ νέα ευκαιρία για την αναγέννηση και τον Χασάνογλου αυτήν την φορά που σούταρε από πλεονεκτική θέση και με διπλή προσπάθεια ο Καραναστάσης μπλόκαρε προτού του Ιορδανιδη.
Διαιτητής Τσαλουχίδης (Κιλκίς) Καλός
Βοηθοί: Αποστολίδης, Ευθυμίου Σ.Δ. Κιλκίς
Κίτρινες: Βέργος (32’), Γεωργαντζιάς (38’), Σιάτρας (90’), Καραμανλής (90+)
Κόκκινες -------
Αναγέννηση Γιαννιτσών(Μπίλης): Κελπέκης, Αποστολόπουλος, Πεχλιβανίδης, Ιασωνίδης, Καραμανλής, Βέργος(62’ Σεμερτζίδης), Μητσηκας(65’Χασάνογλου), Ιορδανίδης Ν, Παναγιωτόπουλος, Ιορδανίδης Γ, Σουλίδης(56’ Θανόπουλος)
Τύρναβος (Ζιώγας): Καραναστάσης, Σκούπρας(70’Κούβελας), Νάκας, Κλάζογλου, Σκουπρας Β(46’Χριστοδούλου), Γεωργατσιας, Μάγγος Κ, Κωστέλλος, Σιάτρας, Μάγγος Αθ.(58’Κροταρέλας), Κράββαρης

Γιώργος Χατζηχρήστος





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)