Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ΓΚΡΙΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

ΜΕΓΑΛΗ "γκρίνια " έχει πέσει με το Καρναβάλι της Αριδαίας ,το οποίο τελικά γίνεται για να περάσουν το δικό  τους κάποιοι ¨νεόκοποι¨στο Δημαρχείο.
 Οι περισσότεροι καταστηματάρχες βρίσκονται σε δύσκολη θέση όταν τους ζητάν χρήματα για την διεξαγωγή του,λόγω της οικονομικής στενότητας που υπάρχει. ΄Αλωστε δεν είναι τυχαίο που και ο ίδιος ο Δήμαρχος ,σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες ήταν αντίθετος ,για φέτος τουλάχιστον. Ουσιαστικά η πόλη της Αριδαίας δεν κερδίζει τίποτα. Δεν είναι τυχαίο που μετά από πολλά χρόνια η Κρύα Βρύση κατηργησε το καρναβάλι που ήταν ένα από τα μεγαλύτερα στη Μακεδονία.

8 σχόλια:

  1. ola gia thn masa file ...akoy karnabali karnabalia eina aytoi telos ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΝΕΟΚΟΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΟ! ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΛΑΣΤΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. PO REEEEEE!!!! TRELATHIKATE PIA MAFTO TO KARNABALI, KARNABALIA!!!!! AFHSTE TOUS ANTHROPOUS NA KANOUN TH DOULEIA TOUS KAI AN DEN GOUSTARETE...MHN ERTHETE EKEINH THN HMERA!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. poioi einai autoi oi "neokopoi"...? onomata den exoun?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. STO 6.36 AFTOI POU ZHTANE ONOMATA, GIATI DEN LENE PROTA TA DIKA TOUS???!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οι νεοκοποι του Δημου θα νοιωσουν ευτυχισμενοι αν δουνε τους ιδρυτες του καρναβαλιου να συμμετεχουν στο καρναβαλι, φανταστειτε τον μαμαλακι η μπιλια ντυμενο παγκαλο, τον ακατανομαστο η κατα κοσμο κ,Ζερζη, ντυμενο νεοπλουτη μπιρμπιλο, θα τρελαθωωωωωωωωωωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. h tsompanidou den einai h upeu8unh plaka mas kanete?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)