Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ΦΩΚΙΚΟΣ-ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ 1-1

Σημαντικό βαθμό απέσπασε ο Αετός .
Ακόμη μια ισοπαλία πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Αετός Σκύδρας αυτήν την φορά μέσα στην δυνατή έδρα του Φωκικού με σκορ 1-1.
Το δεύτερο σερί παιχνίδι εκτός έδρας για τους παίκτες του Γιώργου Τυριακίδη που φαίνεται πως αρχίζουν να συνέρχονται μετά την τελευταία ήττα της ομάδος μέσα στους Πόντιους Κατερίνης.. Το παιχνίδι ήταν κυρίως στον χώρο του κέντρου με τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή των φάσεων με αποτέλεσμα να αναγκάσουν τους παίκτες της Σκύδρας να κλειστούν πίσω και να προσπαθούν να κρατήσουν άθικτα τα δίχτυα τους. Οι δυνατές μονομαχίες ήταν κύριο χαρακτηριστικό του αγώνα αφού οι γηπεδούχοι ήθελαν τη νίκη για να πλησιάσουν περισσότερο στην κορυφή.
Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με τους δύο αντιπάλους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το αποτέλεσμα της λευκής ισοπαλίας. Στη επανάληψη οι γηπεδούχοι έγιναν περισσότερο επιθετικοί και απειλητικοί και στο 46’ ο Κανελόπουλος τράνταξε το δοκάρι του Γιάννη Φιρινίδη χάνοντας έτσι την πρώτη ουσιαστική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Κανένας δεν περίμενε την εξέλιξη που θα είχε το παιχνίδι στο τελευταίο 15’. Η ομάδα του Αετού μένει με 10 παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Γιώργου Λεκάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 75’.  Παρολο που η ομάδα της Σκύδρας είχε αριθμητικό μειονέκτημα κατάφεραν να ανοίξει το σκορ με τέρμα του Αγγελου Βοτάρη στο 86’ κάνοντας τους φιλοξενούμενους να πιστέψουν πως θα φύγουν με το αποτέλεσμα της νίκης στις αποσκευές τους.
Λογαριάζαν όμως χωρίς τους γηπεδούχους!!αφού στο 89’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Δήμα ο Κανελόπουλος μέσα από την περιοχή με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1 σκορπίζοντας την απογοήτευση στα μάτια των παικτών του Αετού.
Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Ζιούγρας ΣΔ Κοζάνης με βοηθούς τους Κεντζιόπουλο και Κωτούλα ΣΔ Κοζάνης.

ΦΩΚΙΚΟΣ: Παρασκευάς, Θωμόπουλος, Τρεμόπουλος, Δημητρίου, Κουρελής, Δήμας, Σκαρίμπας, Κουμπρόγλου, Καλέργης (62’ Μπουλουλής), Κανελλόπουλος, Ταμπάκης (55’ Τζέκος)
ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ: Φυρινίδης, Κυριακίδης (53’ Παπουλίδης) Σαμαρόπουλος, Κουλουκίδης, Λεκάκης, Γραμματικόπουλος (79’ Σιδηρόπουλος), Βατάρης, Μπρέγου, Καλαϊτζίδης, Λαζαφανίδης, Ινεμπολίδης (69’ Τότσιος)

Στις  υπόλοιπες  αναμετρήσεις που διεξήχθησαν στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής, στον 2ο όμιλο της του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Football League 2, σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:


Νίκη Βόλου-Κοζάνη 2-1
Ναυπακτιακός Αστέρας-Μακεδονικός 1-0
Καλλονή-Πόντιοι Κατερίνης 0-0
Εθνικός Φιλιππιάδας-Εορδαϊκός 0-2
Μέγας Αλεξ.Ηράκλειας-Οδυσσέας Αναγ. Σερρών 0-1
Ζάκυνθος-Αναγέννηση Επανωμής 0-1
Αναγέννηση Γιαννιτσών-Τύρναβος 1-0
Ρεπό: Δόξα Κρανούλας

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 22 αγώνες)

1. Αναγέννηση Επανωμής 39
2. Καλλονή 38 -21αγ.
. Αναγέννηση Γιαννιτσών 38
4. Φωκικός 36
5. Νίκη Βόλου 33
. Εορδαϊκός 33
7. Κοζάνη 28
. Δόξα Κρανούλας 28
. Αετός Σκύδρας 28 -21αγ.
10. Ναυπακτιακός Αστέρας 27
11. Πόντιοι Κατερίνης 26 -21αγ.
12. Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας 25 -21αγ.
. Τύρναβος 25
. Ζάκυνθος 25
15. Εθνικός Φιλιππιάδας 24
. Οδυσσέας Αναγέννησης 24 -21αγ.
17. Μακεδονικός 14



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)