Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Κοπή Βασιλόπιτας - Επιβράβευση ήθους και εργατικότητας εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Γιαννιτσών



Την Πέμπτη 17.2.2011 έγινε η κοπή της βασιλόπιτας για το νέο έτος 2011 όλων των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών. Στην αρχή της τελετής ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Παύλος Μάρκου,
παρουσία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των εργαζομένων του Νοσοκομείου αναφέρθηκε στις δυσκολίες του έτους 2010 και στις ελπιδοφόρες αλλαγές που έρχονται στο χώρο της Υγείας το 2011. Στον απολογισμό των στόχων έτους 2010, εκφράστηκε η ικανοποίηση του για το σύντομο χρονικό διάστημα εκπλήρωσης τους που αφορούσαν α) την εξυπηρέτηση των πολιτών με την επισήμανση του πλήθους ευχαριστηρίων, από πολίτες και την εξάλειψη παραπόνων και καταγγελιών β) την ταχεία ολοκλήρωση διαδικασιών προσλήψεων ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, που βελτιώνει τις συνθήκες εργασίας των εργαζομένων αλλά και την παροχή υπηρεσιών γ) τη διενέργεια όλων των διαγωνισμών με απόλυτη διαφάνεια και δ) τον οικονομικό εξορθολογισμό του οργανισμού που με την εξάλειψη των χρεών του και τη μείωση των δαπανών του δίνουν εφόδια για περαιτέρω ανάπτυξη του. Κατόπιν έθεσε τους επιπρόσθετους στόχους για το νέο έτος 2011, που αφορούσαν την ανάπτυξη του Νοσοκομείου με α) τον εκσυγχρονισμό του ιατροτεχνολογικού και ξενοδοχιακού εξοπλισμού β) την πλήρη μηχανογράφηση του Οργανισμού γ) τη βελτίωση των εσόδων του και δ) την περαιτέρω προβολή του έργου του Νοσοκομείου.
Ο Διοικητής του Νοσοκομείου ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους, που χωρίς τη στενή συνεργασία τους δεν θα ήταν δυνατή η επίτευξη αυτών των στόχων και τους ευχήθηκε υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία για το νέο έτος με καλύτερες συνθήκες εργασίας και συνεργασίας, και κατόπιν προέβη στην κοπή της βασιλόπιτας για το Νέο Έτος 2011. Τις ευχές τους έδωσαν και ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας, η Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, η Αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων και  ο Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου.

Στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης η διοίκηση ανακοίνωσε την έναρξη της διαδικασίας πλήρωσης θέσεων Προϊσταμένων και ανήγγειλε για πρώτη φορά φέτος την επιβράβευση ήθους και εργατικότητας των εργαζομένων. Η επιβράβευση αυτή εντάσσεται στα πλαίσια της πολιτικής της Διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Γιαννιτσών, που από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της έθεσε ως στόχο την παροχή κινήτρων στους εργαζόμενους με στόχο να αναπτυχθεί μια διαρκής ευγενής άμιλλα μεταξύ τους προς όφελος της ανάπτυξης των παρεχομένων υπηρεσιών στους πολίτες και της ανάδειξης του Νοσοκομείου. Η επιβράβευση αυτή θα δοθεί σε εργαζόμενους του Νοσοκομείου που ξεχώρισαν στο τομέα της εργασίας τους κυρίως για το ήθος, τη συνέπεια τους και την αφοσίωση τους στο καθήκον εξυπηρέτησης του συνανθρώπου και της λειτουργίας του οργανισμού.
Η τελετή αυτή έκλεισε με τις ευχαριστίες της Διοίκησης και προς όλους του εργαζόμενους, που αποχώρησαν εντός του 2010 για τη συνεργασία τους και τις σχέσεις που συνεχίζουν να διατηρούν με το Νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)