Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΟΥ ¨Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ¨ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΛΛΑΣ

    Τον Δήμαρχο Πέλλας  κο Στάμκο Γρηγόριο συνάντησε το Προεδρείο του Αθλητικού Συλλόγου Μακεδονίας ¨ο Μέγας Αλέξανδρος¨   Γιαννιτσών, ο οποίος δραστηριοποιείται στα αθλήματα του TAEKWON DO, ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ, KICK BOXING, ΚΑΡΑΤΕ, ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ.
    Αρχικά ο Πρόεδρος  του συλλόγου Δημήτρης Παπαδημητρίου ανέφερε την  δραστηριότητα του συλλόγου στις μεγάλες διοργανώσεις που έχει αναλάβει τόσα χρόνια με δική του πρωτοβουλία και με την στήριξη των εκάστοτε Ομοσπονδιών (π.χ.taekwon do, παγκράτιο, kick boxing), δίνοντας έτσι την δυνατότητα στους αθλητές να έχουν αγωνιστική εμπειρία αλλά και την ευκαιρία το φίλαθλο κοινό να γνωρίσει από κοντά τα δυναμικά αθλήματα , που διδάσκουν πειθαρχεία, σεβασμό και ευγενή άμιλλα.  Τέλος τόνισε πως ως νεοεκλεγείς Πρόεδρος θα προσφέρει τα μέγιστα στον σύλλογο ώστε να αναβαθμιστεί τόσο στον οργανωτικό τομέα όσο και αγωνιστικά , καθώς πρόκειται για έναν σύλλογο που προάγει τον αθλητισμό και την υγεία στη νεολαία της περιοχής μας.
    Στη συνέχεια ο Γενικός Γραμματέας του συλλόγου Τζάτζης Δημήτρης αναφέρθηκε στην σοβαρή δουλειά που γίνεται προπονητικά και το αποτέλεσμα της προσπάθειας αυτής είναι οι πολλές διακρίσεις των αθλητών του συλλόγου . Χαρακτηριστικά επισήμανε πως ο σύλλογος κατάφερε να αναδείξει έναν Παγκόσμιο Πρωταθλητή στο KICK BOXING, μια Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στους αγώνες ημιεπαφής SEMI CONTACT και δύο Τριταθλήτριες κόσμου, ενώ για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά κατακτά το Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος στο Παγκράτιο Άθλημα. Επίσης έχει κατακτήσει Πανελλήνια μετάλλια στα Πρωταθλήματα TAEKWON DO αλλά και σε Διασυλλογικούς Αγώνες και Πανελλήνιες θέσεις στο KICK BOXING. Επιπλέον πρόκειται για έναν σύλλογο που σύμφωνα με τα στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού έχει ειδική αναγνώριση στα αθλήματα του TAEKWON DO, ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ, KICK BOXING και ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ.
    Στο τέλος της συζήτησης τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος, ο οποίος είπε πως παρακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια την δραστηριότητα του συλλόγου και αναγνωρίζει την μεγάλη προσφορά στη νεολαία των Γιαννιτσών και της ευρύτερης περιοχής. Θεωρεί πω ο σύλλογος προάγει τον πολιτισμό στον τόπο μας ,  έχει αναδείξει αθλητές δίνοντας κυρίως  έμφαση στην διαμόρφωση του χαρακτήρα τους και έχει κάνει ακόμη περισσότερο γνωστή την πόλη μας τόσο στο Ελλαδικό όσο και στον Διεθνή χώρο με τις διοργανώσει που αναλαμβάνει. Επίσης  επισήμανε πως με τους αγώνες που διοργανώνει ο ¨Μ. Αλέξανδρος¨ φέρνει φίλαθλο κοινό από άλλες πόλεις και έτσι βοηθά τον εμπορικό κόσμο της πόλης αλλά συνεισφέρει στο να γίνει γνωστή η πατρίδα του Μέγα Αλέξανδρου.  Έδωσε τα εύσημα στον προπονητή του συλλόγου Δημήτρη Ινδόπουλο για την αξιέπαινη προσπάθεια που καταβάλλει και συνεχίζει όλα αυτά τα χρόνια με τον ίδιο ζήλο, ενθουσιασμό και διάθεση για την εκπαίδευση των  εκατοντάδων αθλητών του  μέχρι σήμερα.
    Χαρακτηριστικά είπε ότι ο Δήμος Πέλλας θα είναι συμπαραστάτης στις προσπάθειες και στις πρωτοβουλίες του συλλόγου ξενικώντας από τις δύο επόμενες διοργανώσεις στις 13 Μαρτίου 2011 στους αγώνες TAEKWON DO και στις 17 Απριλίου 2011 στην μεγάλη διοργάνωση του KICK BOXING, όπου έχει προσκληθεί η Εθνική Βουλγαρίας να αντιμετωπίσει την Εθνική Ελλάδος. Και οι δύο διοργανώσει θα γίνουν στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Πέλλας στον Παλιό Μυλότοπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)