Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ Η ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ

Η νέα ποδοσφαιρική περίοδος σε λίγο καιρό θα ξεκινήσει και στη Δόξα Εξαπλατάνου τα όνειρα και οι
φιλοδοξίες περισσεύουν ενόψη της έναρξης του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας.
Μετά την περσινή πετυχημένη παρθενική εμφάνιση, οι άνθρωποι της Δόξας έχουν σαν στόχο το κάτι παραπάνω και αυτό άλλωστε δείχνουν οι μέχρι τώρα κινήσεις τους. Με άκρα μυστικότητα και σε συνεργασία με τον πετυχημένο προπονητή Μάκη Δεμίρη, έχουν γίνει οι μεταγραφικές κινήσεις που δείχνουν ότι ο σύλλογος έχει ισχυροποιηθεί και αναμένεται να αποτελέσει μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις. Ηδη σε συζητήσεις που έγιναν η διοίκηση του Τζίμυ Βασιλειάδη ήρθε σε συμφωνία με τους Γιάννη Κουρκουλούκη, Θωμά Ουζούνη, Δημήτρη Σασαρίδη, Ευριπίδη Παρτσανάκη, οι οποίοι ανανέωσαν τη συνεργασία τους όντας ευχαριστημένοι γι' αυτό που συνάντησαν στον Εξαπλάτανο.
Στον μεταγραφικό τομέα αποκτήθηκαν μέχρι στιγμής οι Γιώργος Παντελίδης έμπειρος πορτιέρο με προϋπηρεσία σε ομάδες (Αλμωπός, Πρόοδος Κομνηνών) Δ' Εθνικής, Δημήτρης Χατζησυμεών από τον Αλμωπό κεντρικός αμυντικός, Γιάννης Βασιλόπουλος από τον Πολυκαρπιακό, ενώ έχει περάσει από Αλμωπό και Εδεσσαϊκό μεσοεπιθετικός, Μανώλης Μανελίδης από τον Εθνικό Αριδαίας μέσος, Χάρης Γιόντης μέσος από Ολυμπιακό Γαλατάδων.
Ακόμα γίνονται συζητήσεις με τον Νίκο Τσολερίδη για την παραμονή του ή όχι, ενώ φίφτυ - φίφτυ είναι η παραμονή του έμπειρου μέσου Γιάννη Καλπακίδη. Οσο για τον νεαρό επιθετικό Δημήτρη Γκόγκο, επιθυμία της διοίκησης είναι να παραμείνει, όμως αυτό θα εξαρτηθεί από τις σχολικές του υποχρεώσεις.
Η συνέπεια της διοίκησης κατά την περσινή σεζόν έχει ανεβάσει τις μετοχές της Δόξας και ο πρόεδρος Τζίμυς Βασιλειάδης δηλώνει: «Φέτος θέλουμε να έχουμε καλύτερη πορεία. Εχουμε την τύχη να έχουμε στον πάγκο έναν από τους καλύτερους προπονητές. Το ρόστερ μας είναι πλήρης και εμείς από την πλευρά μας υποσχόμαστε να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)