Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Πρόβλημα με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Αλμωπίας

Καταιγισμό ερωτήσεων  δέχτηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης  στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τη Παρασκευή  από τον Χρήστο Μπίνο και τον Χρήστο Χουρσόγλου για τις σχέσεις των μελών του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ  Αλμωπίας .
Ο Δήμαρχος παραδέχτηκε ότι υπάρχει ένα πρόβλημα επικοινωνίας το οποίο θα λυθεί σύντομα .
Όσον αφορά τις προτάσεις του Χρήστου Μπίνου για «κούρεμα» των αποδοχών του προέδρου της ΔΕΥΑ, ΄τονισε ότι αναγάγουν σε μεγάλο θέμα το συγκεκριμένο τη στιγμή που όλοι γνωρίζουν ότι το κυρίαρχο θέμα είναι τα μεγάλα  χρέη που παρέλαβε η ΔΕΥΑ , τα οποία απειλούν τη λειτουργία της.
Ο Χρήστος Χουρσόγλου που είναι μέλος του Δ.Σ. από την αντιπολίτευση  ,κατήγγειλε στο Σώμα ,ότι ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ   Βασίλης Κανονίδης  αποκάλεσε την παρουσία της αντιπολίτευσης ως «Μαρονέτες»   Και ζήτησε από  τον  Δήμαρχο να πάρει θέση .
Ο Δήμαρχος τόνισε ότι καταδικάζει  αυτή την άποψη αν εκφράστηκς ,αλλά ο Β.Κανονίδης το πρωί τον διαβεβαίωσε ότι  δεν εννοούσε την αντιπολίτευση ούτε και κανέναν άλλο.  
Ο Χρ. Χουρσόγλου κατήγγειλε ακόμα ότι ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ  ανέθεσε στον γιό του  μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων . Κατά τον Χρ. Χουρσόγλου , αλλά και τον Χρήστο Μπίνο ,κάτι τέτοιο ,ακόμα και εάν είναι νόμιμο ,δεν είναι ηθικό.
Ο Β. Κανονίδης απουσίαζε από την συνεδρίαση και έτσι δεν υπάρχει η δική του άποψη για όλα αυτά
Ο Δήμαρχος  δήλωσε άγνοια για τη συγκεκριμένη απόφαση ,αλλά  υπογράμμισε ότι αυτό που διακήρυξε προεκλογικά ο συνδυασμός του περί διαφάνειας ,ισχύει στο  ακέραιο και για όλους.
Το θέμα πάντως προβλημάτισε  τους συμβούλους της παράταξης του Δημάρχου. Σε περίπτωση που έχουν βάση ,πρέπει να θεωρείται βέβαιο ,ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)