Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Αλμωπίας


Συνεδριάζει την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου στις 14.00΄στο Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίας  η
Οικονομική Επιτροπή για να συζητήσει και να πάρει αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:








 Έγκριση δαπανών που πληρώθηκαν από την πάγια προκαταβολή, ύψους 3.584,05 €


 Εξέταση αίτησης της Νάντση Μαρίας, για έγκριση ή όχι χορήγησης παράτασης για την περαίωση εργασιών του έργου “Ανάπλαση πλατείας Τ.Δ.Προμάχων”


 Εξέταση αίτησης της Κ/ΞΙΑΣ Δ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – Δ.ΒΑΝΤΣΗΣ, για έγκριση ή όχι χορήγησης παράτασης για την περαίωση εργασιών του έργου “Ανάπλαση οδού Τσάκων-Α.Ροδωνιάς ”


 Ψήφιση πίστωσης για “Επεκτάσεις ΦΟΠ ΤΠ2011 (Μετατόπιση Φ.Ι. Τ.Κ. Θεοδωρακείου)” , πρ/σμού δαπάνης 886,18 € με το Φ.Π.Α


 Ψήφιση πίστωσης για “Επεκτάσεις ΦΟΠ ΤΠ2011 (Παραλλαγή Δικτύου 2 Φ.Ι. Τ.Κ.Μεγαπλατάνου )” , πρ/σμού δαπάνης 1.113,29 € με το Φ.Π.Α


 Πράξη ανάθεσης σε δικηγόρο, για την άσκηση ή μη των ένδικων μέσων κατά της με αρίθμ. 66/2011 Απόφασης Ειρηνοδικείου Αλμωπίας , που αφορά στην υπόθεση Μήνου Χρήστου κατά του Δήμου Αλμωπίας.


 Πράξη ανάθεσης σε δικηγόρο, για την άσκηση ή μη των ένδικων μέσων κατά της με αρίθμ. 80/2011 Απόφασης Μονομελούς Πρωτοδικείου Έδεσσας, που αφορά στην υπόθεση Αντιψωμά Προδρόμου του Χρήστου κατά των 1.πρώην Δήμου Εξαπλατάνου και 2.Ν.Π.Ι.Δ. με την επωνυμία ΔΕ.ΠΑ. με έδρα το Δήμο Εξαπλατάνου. (2η επίδοση)


 Πράξη ανάθεσης σε δικηγόρο, για την άσκηση ή μη των ένδικων μέσων κατά της με αρίθμ. 36/2011 Απόφασης Μονομελούς Πρωτοδικείου Έδεσσας, που αφορά στην υπόθεση Κοφτερού Σταύρου κατά του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου.





 Πράξη ανάθεσης σε δικηγόρο, για την άσκηση ή μη των ένδικων μέσων κατά της με αρίθμ. 143/2011 Απόφασης Μονομελούς Πρωτοδικείου Έδεσσας, που αφορά στην Κ/ΞΙΑ ΜΠΑΚΑΡΗΣ Γ.-ΔΗΜΗΤΡΑΣ Δ. κατά του Δήμου Αλμωπίας


 Πράξη ανάθεσης σε δικηγόρο, για την άσκηση ή μη των ένδικων μέσων κατά της με αρίθμ. 210/2011 Απόφασης Μονομελούς Πρωτοδικείου Έδεσσας, που αφορά στην υπόθεση Χρήστου Αθανασίου κατά του Δήμου Αλμωπίας.

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)