Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Επεισοδιακή Συνεδρίαση της ΔΕΥΑ Αλμωπίας

Επεισοδιακή σύμφωνα με πληροφορίες η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της  ΔΕΥΑ Αλμωπίας τη Πέμπτη . Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το Δ,Σ. καταψήφισε την πρόταση δια την αποζημίωση του προέδρου...

5 σχόλια:

  1. συγνωμη ,αλλά ο προεδρος της ΔΕΥΑ παιρνει μισθό?
    για ποιο λόγο? διοικει σαν χομπυ μια προβληματική επιχειρηση ,που εχει και διευθυντη,και λογιστήριο και υπαλλήλους.Να πληρώνεται γιατί? θα προσφερε μεγαλο εργο και καλό στον τόπο αν διοικουσε αφιλοκερδος και αυτός γιατί υποτίθεται θέλει να προσφέρει για το κοινό ώφελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γιατί να αποζημιωθεί ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΑ;;; δε κατάλαβα!!!! επειδή το μόνο που ξέρει ειναι να ελέγχει τις υπαλλήλους του και να δίνει οδηγίες για το πως δουλευει το φωτοτυπικό μηχανημα;;;; γιατι μέχρι τώρα αυτό κάνει!!!! δε του φτάνει ο μισθός που παίρνει ήδη;;; αρε ολοι για το φαγοπότι ειστε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ? ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΟΙ:
    ΠΑΣΟΗΣ, ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ, ΤΣΑΒΔΑΡΗΣ, ΜΠΑΓΚΗ, ΚΑΛΔΕΡΜΙΤΖΗ, ΧΡΗΣΤΟΥ, ΚΛΕΙΣΟΥΡΗΣ, ΠΟΛΑΤΙΔΗΣ, ΤΖΙΜΑΣ, ΤΣΕΡΚΕΖΟΣ, ΤΖΕΚΟΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ.
    Ο ΚΑΝΟΝΙΔΗΣ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ Ή ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΣ. ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ. ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ. ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΙΣΟΡΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. EDO H DEYA PAEI GIA FALIMENTO OI YPALLILOI EINAI APLHROTOI KI ESEIS MILATE GIA MISTHO PROEDROU....H EPIXEIRISI PAEI KATA DIAOLOU GIAYTO MALLON KAI O TSERKEZOS DE DEXTIKE TO MISTHO TOU..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)