Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Ο «δεξιός» επικοινωνιολόγος του ΠΑΣΟΚτσή δημάρχου Αλμωπίας


Γιατί αναρωτιούνται οι συνεργάτες του Δημάρχου Αλμωπίας  για την τραγική εικόνα που παρουσιάζουν στον επικοινωνιακό τομέα;
Μπορεί όλα να φαίνονται ως γκάφες  ανοησίες ή εξωπραγματικές καταστάσεις ,αλλά οι εξηγήσεις αυτές δεν είναι και τόσο αθώες .
Μέχρι σήμερα οι όποιες επικοινωνιακές συμβουλές ή επικοινωνιακά  ΤΡΥΚ έχουν φέρει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα.. Τι μπορεί να συνδέει άραγε ένα πειθήνιο στο κόμμα του  Πασοκτσή Δήμαρχο και  έναν πολύ δεξιό «επικοινωνιολόγο»;
Δεν έχει να κάνει με έναν  απλό εργαζόμενο  , ούτε και επιβουλευόμαστε  το ψωμί που τρώει, αλλά με έναν άνθρωπο που επηρεάζει σημαντικά αποφάσεις  στον επικοινωνιακό και ίσως όχι μόνο  τομέα., αφού  η αποστολή του είναι συγκεκριμένη . 
Στο πρώτο τρίμηνο της θητείας του ο Δήμαρχος δέχτηκε εισήγηση από τον συγκεκριμένο «επικοινωνιολόγο» να αποποιηθεί την κομματική  ταυτότητα.
Για ποιο λόγο άραγε η ελάσσονα μειοψηφία ,που κάνει ερωτήσεις επί παντός επιστητού ,δεν ρώτησε μέχρι σήμερα ,με ποιο καθεστώς βρίσκεται στο Δημαρχείο ο συγκεκριμένος «επικοινωνιολόγος»;
Μήπως τελικά το «δεξί» χέρι του Δημάρχου ,είναι δικός της άνθρωπος  και τα μαθαίνουν όλα από πρώτο δεξί χέρι ;
Μια ερώτηση ,κάνω.Μια απλή απορία εκφράζω , που έπρεπε να έχουν και οι αιρετοί σύμβουλοι του Δημάρχου.
Με ποια ιδιότητα  βρίσκεται στο Δημαρχείο ,αφού η αποστολή του είναι στα Λουτρά . Υπάρχουν και άλλα πολλά στα οποία θα επανέλθω  σύντομα, αν βεβαίως έχετε τα κότσια να τα δημοσιεύσετε.

 Κάποιος που γνωρίζει πολλά


4 σχόλια:

  1. ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ.ΞΕΧΑΣΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΑΛΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΚΑΝΕΙ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΕΕΙ. ΦΤΕΕΙ ΤΟ ΛΙΓΟΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΨΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΠΑΜΕ ΓΙ' ΑΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)