Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Αναστάτωση στο Δημαρχείο Αλμωπίας


Σε κατάσταση αποσύνθεσης βρίσκονται στο Δημαρχείο Αλμωπίας .  Η πίστωση χρόνου και η κατανόηση των πολιτών φαίνεται  να τελείωσε .
Πέρα από την δύσκολη οικονομική κατάσταση και τα χρέη που κληρονόμησε η  δημοτική αρχή και που είναι όντως μια καθημερινή θηλιά , υπάρχουν ζητήματα που δημιουργούν αδικαιολόγητα προβλήματα . Αυτά έχουν  να κάνουν με την καθημερινότητα των πολιτών ,αλλά και την περίεργη αντίληψη του Δήμου , ότι πρέπει πρώτα να προτιμώνται οι ξένοι και μετά οι τοπικοί.
Η επιστολή των δικηγόρων της Αλμωπίας που διαμαρτύρονται επειδή παραγκωνίζονται είναι  μόνο η κορυφή του παγόβουνου . Στους κύκλους της πλειοψηφίας πληθαίνουν πλέον οι φωνές που κάνουν λόγο για καλύτερο συντονισμό
και οργάνωση .
Μετά τους επικοινωνιακούς τριγμούς  και τις επικοινωνιακές γκάφες των τελευταίων ημερών ο Δήμαρχος φέρεται να δέχεται εισηγήσεις για  την  σύνταξη ενός κειμένου που θα διακηρύττει την ενότητα του συνδυασμού  στην αντιμετώπιση των προβλημάτων . Στην δε σύναξη όλου του συνδυασμού που φέρεται να ετοιμάζεται εντός  των ημερών , δεν αποκλείεται να καταγγείλει  τον πόλεμο οργανωμένων συμφερόντων και του ….Τύπου εναντίον τους .

7 σχόλια:

  1. ΣΑΜΑΝΔΗ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.ΟΛΟ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ.ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΡ ΤΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΙΕΥΘ.ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΩ Ο ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΣ ΤΙΣ ΕΔΙΝΕ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΠΟΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ? ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. a re samanti.... dyskola einai otan den ta pairneis e?
    vgazeis arthro sto blog kathe 10 lepta krazontas ton dimo..
    kai o tzanis to idio apo tin alli meria...
    ase ton KITRINO TYPO....giati asxoleisai MONO me KOUTSOMPOLIA KAI FIMES ... se o,ti afora ta dimotika tou dimou mas.. kai grapse kati sovaro epitelous!!!!
    EXEIS KATANTISEI GRAFIKOS... KALITERA PANE STIN ESPRESSO KAI GRAPSE!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακομα δεν καταλαβαν στο Δήμο ότι δεν ασχολείται κανένας μαζί τους. Εκτός βέβαια από κάποιους γλύφτες που όταν κάνουν τη δουλειά τους θα αξαφανιστούν και αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΑΜΑΝΤΗ ΤΑ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ, ΠΕΡΙ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΧΑΡΙΤΟΣ κ.α. ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΕΚΛΕΨΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΒΑΛΕΙΣ. ΤΙ ΕΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΦΥΛΑΔΑΣ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΓΚΑ; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΣΟΥ; ΣΕ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΝΕΣ ΚΑΦΕ ΣΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ. ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΛΕΞΗ: ΝΤΡΟΠΗ. ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΑΛΕΙΣ.ΕΤΣΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. twra sas peirazei o samandhs proeklogika pou sthrizai foul pasoh den eixate kanena provlhma htan o kaluteros!!!vre oust!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΑΜΑΝΤΗΣ, ΜΠΙΝΟΣ, ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ,ΧΡΥΣΙΔΗΣκ.α. ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ.ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΫΜΟ ΤΟΥ Σ_Α_Κ_Η ... Ε!ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΟΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑΣ ΤΟΥΣ.ΠΑΣΟΗ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)