Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Αποψιλώνουν την Αριδαία από Υπηρεσίες



 

Τελικά η φημολογία των τελευταίων μηνών φαίνεται πως  είχε βάσεις. Μόνο που αυτή τη φορά η αποψίλωση υπηρεσιών  έρχεται μέσα από επίσημα έγγραφα . Αυτή τη φορά αφορά το ΙΚΑ που εξυπηρετεί πάρα πολύ κόσμο στη περιοχή της Αλμωπίας .

Ο Δήμαρχος έφερε έγκαιρα και πολύ ορθά το θέμα στο Δημοτικό συμβούλιο και ενημέρωσε το Σώμα ότι σύμφωνα με τον νέο προγραμματισμό θα μείνουν μόνο δύο υποκαταστήματα του ΙΚΑ στο νομό , στα Γιαννιτσά και την ΄Εδεσσα.

Ο Δήμαρχος  Δημήτρης Πασόης ,  ,πρότεινε  σχέδιο ψηφίσματος  στο οποίο τεκμηριωμένα αιτιολογούνται  οι λόγοι για τους οποίους δεν πρέπει να καταργηθεί . Στο ψήφισμα μεταξύ άλλων προτείνεται  το κόστος της στέγασης να αναλάβει  ο Δήμος .
Το ψήφισμα έγινε δεκτό με κάποιες διορθώσεις .  Ο Πέτρος Ζέρζης  ζήτησε πιο δυναμικές κινητοποιήσεις, όπως το κλείσιμο του Δημαρχείου .  ΄Εκανε δε γνωστό ότι έρχεται η σειρά του ΔΑΣΑΡΧΕΙΟΥ Αριδαίας.
Ο Δήμαρχος έκανε γνωστό ότι  αποφασίστηκε την ερχόμενη Τετάρτη να γίνει ευρεία σύσκεψη με την συμμετοχή των φορέων  βουλευτών ,της Περιφερειακής ενότητας και άλλων εμπλεκόμενων φορέων κάτι που είχε προτείνει παλαιότερα και η παράταξη  του Χρήστου Μπίνου .

Ο Νίκος Αποστολίδης υπογράμμισε ότι πολύ αργά κινητοποιείται η δημοτική αρχή και το πουλόβερ άρχισε να ξηλώνεται . Αν συνεχιστεί  το κλείσιμο υπηρεσιών  τότε η  Αριδαία  θα γίνει χωριό.

2 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΕΣ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ κ. ΤΣΑΚΡΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΦΥΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΥΠΟΝΝΟΟΥΜΕΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ. ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ , ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ Ο ΜΠΙΝΟΣ,Ο ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ,Ο ΖΕΡΣΗΣ ΕΙΧΑΝ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ;ΧΛΕΥΑΖΑΝ,ΛΟΙΔΩΡΟΥΣΑΝ. ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΜΩΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ "ΧΥΝΟΥΝ" ΜΑΥΡΑ ΔΑΚΡΥΑ. ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΕΙΣΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΤΙ ΠΟΛΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ; ΤΙ ΑΦΕΙΝΕΤΕ ΠΙΣΩ ΣΑΣ; ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ, ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΙΠΟΤΕ. ΖΗΣΤΕ ΣΤΗ ΝΙΡΒΑΝΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)