Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Φάρος και η Πέλλα



Με πολύ χαρά  για μια ακόμα φορά η τοπικη αυτοδιοίκηση  και ο επιχειρηματικός κόσμος  του χιονοδρομικού κέντρου Καϊμακτσαλάν και της περιοχής του Δήμου Αλμωπίας ,υποδεχτήκανε τα παιδιά  του Φάρου του Κόσμου(Κέντρο προστασίας ανηλίκων ).





Τα παιδιά πέρασαν καλά στις εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού και των Λουτρών Πόζαρ. Ευχάριστες και αλησμόνητες στιγμές στις πίστες  του χιονοδρομικού και την πισίνα των Λουτρών με το ζεστό ιαματικό νερό.
Ο υπεύθυνος Λειτουργίας του φάρου  του κόσμου Πανοσιολογιότατος  Αρχιμανδρίτης π. Αθηναγόρας Λουκατάρης ευχαριστεί από βάθους καρδίας :
Τον Δήμαρχο Αλμωπίας Δημήτρη Πασόη , τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κ. Νικολαϊδη , τον πρόεδρο της επιχείρησης των Λουτρών Γιάννη Ιωαννίδη  τον κοινοτάρχη Λουτρκίου και Διευθύνοντα Σύμβουλο των Λουτρών Γιώργο Κώτσο , Την σχολή ΣΚΙ Καϊμακτσαλάν  ,τον υπεύθυνο Κώστα Λιπουρλή και Γιάννη Λαζαρίδη ,πρωταθλητή του Σκι . Τους επιχειρηματίες Γιάννη και Χρήστο Σιδηρόπουλο, Γιώργο Παράσχο , Γιώργο Πεχλιβάνη  και Χαράλαμπο Χατζηναούμ  , για τις ωραιες στιγμές που τους χάρισαν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)