Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Καθαρίζουν την Αριδαία οι Almopistas


Οι Αλμωπίστας
 αρχίζουν τις δράσεις τους για το 2012. Αυτή την Κυριακή 18 Μαρτίου, στις 4 το απόγευμα,
συναντιόμαστε μπροστά στο Ξενιτίδειο στην Αριδαία και καθαρίζουμε τα πεζοδρόμια με κατεύθυνση προς το Δασαρχείο. Κάνουμε την είσοδο της πόλης ομορφότερη! Σας περιμένουμε!
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο Facebook: Almopistas Aridaia και στο e-mail: almopistas@gmail.com.
Με εκτίμηση, Αλμωπίστας.

1 σχόλιο:

  1. Ευάγγελος Μπεγλόπουλος του Δημητρίου16 Μαρτίου 2012 στις 11:11 μ.μ.

    Η συμμετοχή φέρνει τα θετικότερα αποτέλεσματα, όσοι προσπαθούν καθαρίζοντας τήν πόλη, τούς δρόμους, τα χωριά, ομορφαίνουν ότι είναι οπτικά άσχημο από τα σκουπίδια. Νιώθοντας ικανοποίηση, ευχαρίστηση, για τήν εργασία τους, δίχως να περιμένουν από κανένα την επιβράβευση. Όταν όμως η παρέα τών almopistas μεγαλώνει, υπάρχει περισσότερο κέφι και διάθεση απ' όλους, γιά πιό δυναμική προσφορά στό χρήσιμο έργο που παράγουν εθελοντικά. Επανειλλημένως αναφέρθηκα στόν Κύριο Δημήτρη Παπαδόπουλο, που ζούσε πολλές 10ετίες στήν Αμερική, γαλουχήθηκε εκεί, συνέλλαβε και υλοποίησε αυτή τήν δημιουργική ιδέα πρωτοστατώντας στήν Αλμωπία. Η ενέργειά του επικροτείται απ' τούς καρατζοβίτες, έχει πολλούς αποδέκτες και καθιερώνεται καθώς περνά ο καιρός, εμπεδώνεται η νοοτροπία του εν λόγω κυρίου, που την καλλιέργησε στίς Η.Π.Α. Άν μή τι άλλο είναι ένα ελπιδοφόρο μήνυμα, γιά την Νεολαία μας, ώστε να ξεφεύγει έστω και λίγο απ' τόν Φραπέ, πραγματοποιώντας πολύ πιό σημαντικά πράγματα. Οι Γονείς δείχνοντας υπευθυνότητα, πρέπει να προτρέπουν τα παιδιά τους, ώστε να κάνουν τέτοιες γόνιμες πράξεις, για το κοινωνικό σύνολο, που χαίρουν ευρείας αποδοχής και αναγνώρισης.!! [Γεωργός-Πεζογράφος-Ποιητής]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)