Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Κατάσχεση αυτοκινήτων ΔΕΥΑ Αλμωπίας


Στην κατάσχεση αυτοκινήτων της ΔΕΥΑ Αλμωπίας προχώρησε το πρωί ο πρώην πρόεδρος του  τοπικού συμβουλίου  Λουτρακίου    που είχε στα χέρια του εδώ και καιρό δικαστική απόφαση για οφειλές της ΔΕΥΑ  στο πρόσωπό του .
Κύκλοι του Δήμου αφήνουν να εννοηθεί  ότι κατά κάποιο τρόπο βρέθηκαν προ απροόπτου , αν και ήταν γνωστές  οι αποφάσεις . 

4 σχόλια:

  1. καλοριζικα και καλες δουλειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι καλές δουλειες πέρασαν.... Ερχεται η ώρα της ενημέρωσης (;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα λαμογια εν δράση απο τον συνδυασμο του πρωην φωτογραφιακια δημαρχου με πρώτο και καλύτερο τον ίδιο.Πιστευω Κε ΠΕΤΡΟ να το δημοσιευσης.Που ηταν τοσο χρονικο διαστημα ο κ. ΔΟΛΔΗΣ?Η επιχείρησή του παει καλά?Ρωταω γιατι ο ανθρωπος διετελεσε διευθυντής των λουτρών με προεδρο τον πρωην φωτογραφιάκια δημαρχο και τα λουτρά πήγαν πολύ καλά.Οκτώ εκατομμυριάκια χρέος.Φταίει ο λαός που δεν τους φτύνει συνέχεια όταν θα τους βλέπει.Και συ ρε προεδρε του δ.σ.ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ τι τον ανέχεσαι συνέχεια με την προκλητική συμπεριφορά του.Αλλά ξέχασα ο άδειος τενεκές κάνει φασαρία.Αστους μαζί με την ουρά του τον ΜΑ...Η να αδειάζονται έτσι και να τους βλέπει ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΕΡΖΗ. Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΦΤΑΝΕΙ. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΕΡΖΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)