Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

ΑΓΩΝΕΣ TAEKWON DO ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ¨Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ¨ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ



    Την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 ο Αθλητικός Σύλλογος Μακεδονίας ¨Μ.Αλέξανδρος¨ Γιαννιτσών διοργανώνει Διασυλλογικούς Αγώνες TAEKWON DO στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Γιαννιτσών.
    Στους αγώνες θα συμμετέχουν αθλητές όλων των ηλικιών από 5 ετών και πάνω και θα αγωνιστούν σύμφωνα με την ζώνη, την ηλικία και τα κιλά  τους σε 2 αγώνες.
    Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 9.00 το πρωί και θα διαιτητεύσουν διαιτητές της Ελληνικής Ομοσπονδίας TAEKWON DO και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.
    Στους Διασυλλογικούς Αγώνες θα συμμετέχουν σύλλογοι – μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας TAEKWON DO από διάφορα μέρη της Ελλάδας , όπως Λαμία, Στυλίδα, Λάρισα, Καρδίτσα, Ελασσόνα, Πτολεμαΐδα, Κοζάνη, Έδεσσα, Σκύδρα, Θεσσαλονίκη, Ν.Μουδανιά, Κιλκίς, Γρεβενά, Φλώρινα, Πέλλα, Γουμένισσα και από τα Γιαννιτσά ο διοργανωτής σύλλογος ¨Μ.Αλέξανδρος¨  Γιαννιτσών .
    Σκοπός των αγώνων είναι να δοθεί η ευκαιρία και στους μικρότερους αθλητές (γεννημένοι από το 2002 και πάνω) να αγωνιστούν γιατί δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα Πρωταθλήματα, ώστε να αποκτήσουν αγωνιστική εμπειρία και  να βελτιώσουν την τεχνική τους ενώ για τους μεγαλύτερους αθλητές είναι ωφέλιμο να παίξουν περισσότερους αγώνες ώστε να έχουν καλύτερη απόδοση στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, αλλά και οι προπονητές να αξιολογήσουν το επίπεδό τους. Επίσης όλοι οι αθλητές θα βραβευτούν με μετάλλια και διπλώματα για την συμμετοχή τους.
    Οι αγώνες γίνονται με την πρωτοβουλία του προπονητή Ινδόπουλου Δημήτρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)