Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

«Άδειασαν» τον δήμαρχο Αλμωπίας





Από την συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας  τη Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου  δεν  έλειψαν  και τα αδειάσματα  κατά  του Δημάρχου  .

Το πρώτο έγινε μετά από διευκρινιστική  ερώτηση του δημοτικού συμβούλου Μάκη  Δεμίρη  προς την τεχνική Υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας  για μελέτες επί θητείας Πέτρου Ζέρζη , τις οποίες ο σημερινός Δήμαρχος είχε χαρακτηρίσει «ανάπηρες» (δηλ .  ανεπαρκείς).
Οι υπεύθυνου απάντησαν   ότι οι μελέτες ήταν πλήρεις.
Το δεύτερο ήρθε από σύμβουλο της παράταξής του . Στην εισήγησή του ο Δήμαρχος για την γνωμοδότηση που ζητήθηκε για τις μεταβολές στα  σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης , ανέφερε  , ψευδώς όπως αποδείχτηκε, ότι  και η απόφαση της Επιτροπής Παιδείας είναι σύμφωνη με την εισήγησή του.  Ο Πέτρος Ζέρζης τον ρώτησε  αν πράγματι υπάρχει τέτοια  απόφαση  και ο Δήμαρχος επανέλαβε  πως υπάρχει .
Στην συνέχεια ρώτησε τον πρόεδρο της Επιτροπής Παιδείας και σύμβουλο της παράταξης του Δημάρχου , Μάκη Δεμιρτζίδη , αν πράγματι η απόφαση είναι σύμφωνη με την εισήγηση.
Προς γενική  έκπληξη όλων  ο πρόεδρος της επιτροπής  δήλωσε ότι η Επιτροπή Παιδείας δεν συνεδρίασε ούτε και υπάρχει καμιά απόφαση . Γεγονός που εκνεύρισε τον Δήμαρχο  σε τέτοιο σημείο που στην συνέχεια δεν έδινα τον λόγο στον Μ. Δεμιρτζίδη ο οποίος δικαιολογημένα και σε ένδειξη κόσμιας διαμαρτυρίας αποχώρησε από την αίθουσα προσωρινά .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)