Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Στον αέρα ο προϋπολογισμός του Δήμου Αλμωπίας ;



 
Στον αέρα βρίσκεται ο προϋπολογισμός του Δήμου Αλμωπίας παρά το γεγονός ότι εγκρίθηκε , διότι δεν τηρήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες που προβλέπονται .
Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο πρώην Δήμαρχος Αριδαίας  , Χρήστος Μπίνος , στην συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου , τη  Τετάρτη , σε γραπτή ερώτηση που κατέθεσε . Με την άποψή του συντάχθηκε και ο πρώην Δήμαρχος Πέτρος Ζέρζης .
Αν πράγματι έχουν βάση αυτά , τότε αναμένεται να δημιουργηθούν αλυσιδωτά λειτουργικά προβλήματα σε περίπτωση προσφυγής  ή και ελέγχου από τον συμπαραστάτη του Δημότη , ο οποίος , ζήτησε διευκρίνιση ,αν πρόκειται περί ερωτήσεως ή καταγγελίας . Ο Χ. Μπίνος  διευκρίνισε ότι κάνει ερώτηση και δεν μετατρέπει την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου σε «λαϊκό δικαστήριο»
Ο  Αντιδήμαρχος Οικονομικού Νίκος Παρούτογλου , διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα  και ότι ο Χ. Μπίνος  εκτέθηκε για μια ακόμα φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Ο  Χ. Μπίνος με άλλη γραπτή ερώτησή του ζήτησε να πληροφορηθεί με ποια  χρονολογική σειρά γίνονται οι πληρωμές από τον Δήμο για τις διάφορες υποχρεώσεις που έχει.
Εκτιμάται ότι οι ερωτήσεις που τέθηκαν δεν ήταν καθόλου τυχαίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)