Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Πανηγυρισμοί για το εκλογικό αποτέλεσμα στο Δημαρχείο Αλμωπίας



΄Οσο  κι αν  φαίνεται περίεργο ,σύμβουλοι του Δημάρχου Αλμωπίας , απολάμβαναν το εκλογικό αποτέλεσμα  θεωρόντας ότι ο Δήμαρχος κατατροπώθηκε,ενδεικτικό  του κλίματος συνοχής που επικρατεί στον συνδυασμό του. Μερικοί μάλιστα το μόνο που δεν έκανα ήταν να βγάλουν  όργανα και να το γιορτάσουν .

5 σχόλια:

  1. χαίρονται με τη συντριβή κάποιου που μέχρι τώρα χαίρονταν.Καμία σχέση δεν έχει ο δήμαρχος με τις περίεργες φιλοδοξίες κάποιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σωστα . αυτος μονο για την θοδωρα ζοριζοταν και το εδειξε στο χωριο του . τον νικο τον πουλησε για ενα πιατο φακες... νικο εμεις τον αγωνα μας ! ετσι οπως μας συνιθησες ως τωρα , εντιμα , καθαρα και χαμηλα την μπαλα . πασοη η ανασφαλεια σου δεν εχει τελος... να ξερεις , ολα εδω πληρωνονται ! ακου τριπλασια η τζαγκρη απο τον νικο στο λουτρακι...μην ακουω χαζομαρες για τις συγγενειες της , το εβαλες το χερακι σου !

      Διαγραφή
  2. ρε αμα δεν τον ψηφισε ο κοσμος, ο πασοης τι θες να σου κανει;;; μηπως ειναι προβατα για να τους κανει οτι θελει ο Πασοης;; αλλα βεβαια ετσι ειναι, ο νεος ανθρωπος Παρουτ,βλεπει τον κοσμο σαν πιονια του καθενος. αντε ρε στο σπιτακι σου. και ΜΑΘΕ ΕΠΙΤΕΛΟΙΥΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΣΥΝΤΑΞΙΕς ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΟΥ ΦΥΛΛΑΔΙΟ α γ ρ α μ μ α τ ε οικονομολογε. και αντιδημαρχος π εισαι, πολυ σου ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΡΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ 2ΣΥΛΛΑΒΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜ.ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧ....Α ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΠΑΣΟΗΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΟΥΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ.
    ΛΕΤΕ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ. ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΕΙ. ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΗΛΙΚΙ ΘΕΛΕΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΟΝ ΕΣΠΑΣΕ Ο ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ. ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΠΟΛΛΟΙ ΗΤΑΝ. ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑΥΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)