Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Απουσία με …παρενέργειες ;


Ποικιλοτρόπως σχολιάστηκε η απουσία του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστα Νικολαϊδη από την τελετή εγκαινίων του νέου Ιερού Ναού Δωροθέας.

Γνωστός για τα θρησκευτική του ευλάβεια , ο πρόεδρος, ο οποίος είναι και ιεροψάλτης , σε διαφορετικές συνθήκες θα ήταν πρώτος σε μία τέτοια εκδήλωση.
Είναι προφανές ότι δεν θέλησε να παρευρεθεί για να μην συναντήσει τον Δήμαρχο με όποιες παρενέργειες θα μπορούσε  να  συνεπάγεται κάτι τέτοιο  ,μετά το έντονότατο φραστικό επεισόδιο σε βάρος του από τον δήμαρχο την περασμένη Παρασκευή ,μετά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
Στο μεταξύ ,στενοί συνεργάτες του Δημάρχου , φέρονται  να του εισηγούνται να τραβήξει το σχοινί μέχρι τέλους,σε αντίθεση με ορισμένους άλλους που του προτείνουν  να αναλάβει πρωτοβουλία και να εκτονώσει τη κατάσταση.

2 σχόλια:

  1. ΟΝΕΙΡΑ ΘΕΡΙΝΚΣ ΝΥΚΤΟΣ.Ο Κοs ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ,ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ,ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ.Ο ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ,ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΗ ΠΡΩΤΟΣ ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ.ΑΔΙΚΑ ΧΑΙΡΟΝΤΕ ΟΙ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝΤΕΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΠΙ ΜΙΑ 8ετια.Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΔΗ ΒΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΕΚΤΟΝΩΣΗ.Ο ΖΕΡΖΗΣ ΘΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ,ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ,ΧΟΡΗΓΗΘΗΚΕ ΑΔΕΙΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΟΠΑΡΑΓΩΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΟΜΒΑ ; ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ! ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΟΠΙΣΤΑ ( ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΠΙΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ) . ΠΑΝΤΩΣ , 3:25 , ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ . ΟΙ "ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝΤΕΣ " ΚΑΙ Ο ΖΕΡΖΗΣ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ " ΓΑΛΛΙΚΑ " ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ 'Η Ο ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΤΗΣ ΙΔΑΣ ; ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ , ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΟΛΑ ... ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΕ ΕΝΑΣ ΠΑΠΠΟΥΣ : ΤΟ ΠΑΛΟΥΚΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ Η ΤΡΥΠΑ ΜΕΝΕΙ . Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)