Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ :ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ







Παρόντες  μέχρι να λάμψει η αλήθεια στον πρώην Δήμο Εξαπλατάνου ,δηλώνουν ο Παράσχος Τσάνταλης καιτα μέλη του πρώην συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
Σε ανακοίνωσή τους που έδωσαν στη δημοσιότητα αναφέρουν :



ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ

 Αγαπητοί συμπολίτες,

Τηρώντας την υπόσχεση που είχαμε δώσει στις εκλογές του 2006, ερχόμαστε (ο πρώην συνδυασμός ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ) να υπενθυμίσουμε ότι μετά από τόσα χρόνια αγώνα και πίστης στις αξίες της ζωής, και πηγαίνοντας κόντρα στο κομματικό κατεστημένο που εξέθρεψε ανυπαρξία κανόνων και τους υπάρχοντες τους κατέστησε ευέλικτους και προσαρμόσιμους σε προσωπικούς στόχους, που διαμόρφωσε στη χώρα μας την ατμόσφαιρα ανομίας (ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΑΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΒΙΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ).
Το καθήκον μας ως παράταξη αντιπολίτευσης το κάναμε. Φέραμε στο φως πράξεις ανομίας προσώπων που ορκίσθηκαν να υπηρετήσουν την τοπική αυτοδιοίκηση, κατορθώσαμε με υπομονή και επιμονή η ελπίδα να βρει γόνιμο έδαφος για να αναδείξει τις παράνομες πράξεις των Πρώην αιρετών (Δημάρχων, Δημοτικών συμβούλων και υπαλλήλων) οι οποίοι κατάφεραν δυστυχώς με τις επιλογές τους να βρεθούν κατηγορούμενοι έναντι των πολιτών του Δήμου Εξαπλατάνου.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ !! ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ
Δεν μπορούν να ξεχαστούν η έπαρση, η αλαζονεία, η ειρωνεία, τα ατελείωτα ψέματα, οι πλαστογραφίες, οι προφορικές αναθέσεις, η διαστρέβλωση της πραγματικότητας και η κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος!
Περιμένουμε περισσότερες απαντήσεις από το Σώμα της Δικαιοσύνης, αλλά και από τη νέα σύνθεση των υπουργείων Οικονομίας και Παιδείας (μετά από τις πρόσφατες καταγγελίες μας) που καλούνται πλέον να απαντήσουν στο θεμελιώδες ερώτημα: «θα γίνουν συντελεστές του καινούργιου ή θα συνεχίσουν να παρακολουθούν και να υπηρετούν και αυτοί το παλιό;».

Δηλώνουμε παρόντες μέχρι να λάμψει όλη η αλήθεια στις επερχόμενες δίκες.                

                      Παράσχος Τσάνταλης  
 και τα μέλη του πρώην συνδυασμού “ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)