Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Φιλικά παιχνίδια του Πανεδεσσαϊκού





Στα πλαίσια της προετοιμασίας της ενόψει της έναρξης του αντίστοιχου πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ στο οποίο συμμετέχει στον πολύ δύσκολο Γ' όμιλο, η παιδική ομάδα του Πανεδεσσαϊκού πραγματοποίησε δύο φιλικά παιχνίδια μέσα στην προηγούμενη ομάδα αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον Ζαφειράκη Νάουσας και τον ΑΟΚ Γουμένισσας.


ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 42-36
Σε ένα κακό επιθετικά παιχνίδι και για τις δύο ομάδες που ήταν εμφανώς στρεσαρισμένες, η γηπεδούχος ομάδα πήρε από την αρχή προβάδισμα 6-8 πόντων το οποίο διατήρησε ως το τέλος εκμεταλλευόμενη κάποια σουτ από την περιφέρεια τα οποία δεν είχαν οι φιλοξενούμενοι. Οι νεαροί παίκτες του Πανεδεσσαϊκού αν και προσπάθησαν φιλότιμα στην άμυνα, έχασαν αρκετές εύκολες προσπάθειες στην επίθεση και κατάφεραν μόνο στα μέσα του τέταρτου δεκαλέπτου να πλησιάσουν στο καλάθι, με τις πολλές αλλαγές νεαρών παικτών σ' εκείνο το σημείο να μην τους αφήνουν να ολοκληρώσουν την προσπάθεια τους. Απ' την άλλη πλευρά ο Ζαφειράκης(ίδιο όμιλο με Πανεδεσσαϊκό) παρουσίασε ένα αρκετά δυνατό σύνολο με ομοιογένεια, με τον ίδιο βασικό κορμό από πέρσι και ιδιαίτερα σκληροτράχηλο στην άμυνα δείχνοντας ότι θα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν.

Α.Ο.Κ. ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ-Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 46-65
Μετά από ένα κακό πρώτο δεκάλεπτο επιθετικά, οι παίκτες του Πανεδεσσαϊκού επέβαλαν το ρυθμός τους με πολύ πίεση στην άμυνα και αρκετούς αιφνιδιασμούς  ξεφεύγοντας από το ημίχρονο με διαφορές 15 έως 20 πόντων, με το δεύτερο ημίχρονο να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα δίνοντας στον προπονητή των νικητών να χρησιμοποιήσει πολλά διαφορετικά αγωνιστικά σχήματα. Στα αρνητικά της ομάδας τα πολλά χαμένα αμυντικά ριμπάουντ με τους υψηλόσωμους παίκτες των γηπεδούχων να προβληματίζουν τους νικητές.
Α.Σ. Πανεδεσσαϊκός(Αναστασιάδης): Γιούρτσης 12(1 τριπ.), Χρήστου 10, Τράπκος 3, Πετροσιάν 6, Σίπκας 4, Τζώγας 2, Κληντσάρης 12, Παζάρκας 6, Στόμας 2, Μητσόπουλος 2, Δίος 2, Σταυρόπουλος, Καραγιάννης 4.

Την προσεχή Κυριακή 07-10-2012 και ώρα 10:00 ο Πανεδεσσαϊκός ξεκινάει τις φετινές αγωνιστικές του υποχρεώσεις, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την ομάδα του Γ.Α.Σ. Αλεξάνδρειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)