Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Στοπ του Πανσερραϊκού στα Γιαννιτσά ,έχασε 1-0




- Το απόλυτο εντός  οι γηπεδούχοι με καλό θέαμα.



Το δυνατό της όπλο  φέτος , την έδρας της εκμεταλλεύτηκε η Αναγέννηση Γιαννιτσών ,νικώντας με 1-0 τον Πανσεραϊκό υποχρεώνοντας τον στην 1η του ήττα στο πρωτάθλημα.
Οι γηπεδούχοι με το 3 στα 3 εντός κέρδισαν το χειροκρότημα πάνω από 1500 οπαδών της που βρέθηκαν στο γήπεδο  για να την συμπαρασταθούν.
Η γηπεδούχος ομάδα έπαιξε εντυπωσιακό ποδόσφαιρο για ακόμα μια φορά ιδιαίτερα στο 2ο ημίχρονο όπου κέρδισε κατά κράτος τον αντίπαλο της σε όλες τις μονομαχίες και θα μπορούσε να είχε πετυχει νίκη με μεγαλύτερο σκορ.
Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν μοιρασμένο με τον Πανσεραϊκό  όμως να δημιουργεί μεγαλύτερες ευκαιρίες στις αντεπιθέσεις. Στην επανάληψη μετά και τις αλλαγές η Αναγέννηση παρουσίασε ένα πολύ καλό σύνολο κερδίζοντας δίκαια το χειροκρότημα των φιλάθλων της.
Φάσεις γκολ:
Στο 21ʼ μετά από αμυντικό λάθος των γηπεδούχων ο Ραγκουβα θα γίνει αποδέκτης της μπάλας σουτάροντας λίγο έξω από την περιοχή άουτ.
Στο 23ʼ σουτ του Κιάσσου πέρασε άουτ.
ΣΤΟ 30ʼ Ο Ανακογλου εκμεταλλεύεται την αστάθεια στο κέντρο της άμυνας των Γιαννιτσών μπαίνει στην περιοχή με την βοήθεια της τύχης σουτάροντας από κοντά άουτ.
Στο 39ʼ κόρνερ για την αναγέννηση σύγχυση στην άμυνα του Πανσεραικού  κεφαλιά του Στεφανίδη αποκρούουν τα  σώματα και στην συνέχεια η μπάλα χτυπά καθαρά στο χέρι του Μπριακη χωρίς ο διαιτητής να δώσει το πέναλτι μέσα σε διαμαρτυρίες του κόσμου και των παικτών της Αναγέννησης.
48ʼ νέο δυνατό σουτ του Ρανγκουβα πέρασε άουτ.
Στο 53ʼ ο Ιορδανίδης σούταρε κόντραρε σε σώματα αμυντικών κατέληξε στον Μπαξεβάνο που σούταρε από καλή θέση άουτ.
Στο 55ʼ νέα επίθεση για την αναγέννηση που στην επανάληψη είναι πιο επιθετική . Μετά από πάσα του Φάμπιο το σουτ του Ιορδανίδη μπλόκαρε ο Λουτσίνη.
Στο 62ʼ φάουλ για την αναγέννηση το εκτελεί αριστοτεχνικά ο Ιορδανίδης στέλνοντας την μπάλα στο γάμα της εστίας του πανσεραϊκου και 1-0 !!!.
Στο 65ʼ νέα μεγάλη ευκαιρία για την Αναγέννηση, που στο δεύτερο ημίχρονο  κάνει κυριολεκτικά ότι θέλει τον αντίπαλο της. Μετά από πάσα του Φάμπιο στον ανενόχλητο Καρακάσογλου ο νεαρός αργεί να σουτάρει σε κενό τέρμα δίνοντας το δικαίωμα να διώξουν τελικά οι αμυντικοί σε κόρνερ.
Στο 66ʼ ακόμα μια τεράστια ευκαιρία για την γηπεδούχο ομάδα, όταν μετά από ασιστ του Καρακάσογλου στον Φάμπιο από το ύψος της μικρής περιοχή σούταρε σύριζα άουτ.
Στο 86ʼ ο Καρακάσογλου μπαίνει μέσα στην περιοχή σουτάρει ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων με τα πόδια δύσκολα διώχνει.


Διαιτητής Τσακαλίδης Χαλκιδικής. Βοηθοί:  Κελατζόγλου, (Χαλκιδικής), Τσαγκάρη (Μακεδονίας)
Κίτρινες: Μπριλάκης (37ʼ),Σκεμπης (40ʼ),Λαμπριακός (42ʼ), Καρακώστας (45ʼ), Φάμπιο (77ʼ), Χατζόγλου (87ʼ)
Κόκκινη : Καρακώστας 2η κίτρινη (42- 79ʼ)
Από την Αναγέννηση ξεχώρισαν οι Ιορδανίδης, Σκεμπης, Καρακάσογλου, Μπαξεβάνος, Χατζόγλου,
Από τον Πανσεραϊκό: Λουτσίνη, Ρανγκουσα.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Λαμπάκης,καρπαθάκης(46ʼ Χατζόγλου), Σερέτης(80' Σιδηρόπουλος), Φελιπε(46ʼΜπαξεβάνος), Σπαθάρας, Καρακασογλου, Ιορδανιδης Γ, Στεφανίδης, Τσιάμης, Σκεμπης, Φαμπιο.
ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ: Λουτσίνη, Κιάσσος, Καψάλης,(75ʼΤσαουσης) Μπριάκης, Καρακώστας, Σιαγκας, Ραβιτς, Ανακογλου, Κόντος(75ʼΤσουτσης), Μπόνερης(61ʼ Γκουγκουλιάς), Ρανγκουσα.


Ρεπορταζ: Γιώργος Χατζηχρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)