Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Δ. ΣΤΑΜΕΝΙΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΕΒ ΚΑΙ ΓΟΕΒ.



Συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής  Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Τσαυτάρη είχε τη περασμένη Πέμπτη ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης μαζί με εκπροσώπους του ΤΟΕΒ Πέλλας.

Ο Βουλευτής στα πλαίσια των πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει, όσον αφορά στη λειτουργία και στο μέλλον των οργανισμών, προγραμμάτισε συνάντηση προκειμένου να ενημερωθεί ο Υπουργός από τους αρμόδιους σχετικά με τη λειτουργία των οργανισμών  και  το πολύ σημαντικό έργο που επιτελούν στην ανάπτυξη και στήριξη του πρωτογενούς τομέα. Το θέμα που απασχόλησε ιδιαίτερα τη συνάντηση ήταν το φημολογούμενο κλείσιμο ἠ συγχώνευση των οργανισμών.
Ο Υπουργός αφού ενημερώθηκε, δήλωσε εντυπωσιασμένος από τη διαχείριση και τη λειτουργία των ΤΟΕΒ του Ν.Πέλλας και διαβεβαίωσε τους παρευρισκόμενους, ότι δεν είναι στις προθέσεις του Υπουργείου να κλείσουν υγιή συστήματα και οποιαδήποτε ενδεχόμενη αλλαγή , θα σχεδιαστεί και θα συντελεστεί μετά από διαβούλευση και συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς. Από πλευράς των εκπροσώπων εκφράστηκε η θέληση να υπάρξει εκσυγχρονισμός και συντήρηση των εγγειοβελτιωτικών εγκαταστάσεων των οργανισμών από το πρόγραμμα Αλέξανδρος Μπαλτατζής και ζητήθηκε από τον Υπουργό η βοήθεια του στην έγκριση της  χρήσης  φωτοβολταϊκών συστημάτων για την ενεργειακή κάλυψη των αναγκών του οργανισμού, μειώνοντας με αυτόν τον τρόπο το κόστος λειτουργίας και συντήρησης των εγκαταστάσεων.
 Το θετικό κλίμα και οι διαβεβαιώσεις του Υπουργού προκάλεσαν την έντονη ικανοποίηση τόσο του Βουλευτή Πέλλας όσο και των εκπροσώπων  του ΤΟΕΒ Πέλλας, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας παραγωγικής συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)