Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

ΑΓΩΝΕΣ KICK BOXING ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο «Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»




 
        Με συμμετοχή 100 αθλητών από 25 συλλόγους αυτή την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012 θα διεξαχθούν διασυλλογικοί αγώνες KICK BOXING με διοργανωτή τον αθλητικό σύλλογο Μακεδονίας «Μ. Αλέξανδρο» Γιαννιτσών.

       Οι αγώνες διεξάγονται με πρωτοβουλία τον προπονητή του «Μ. Αλεξάνδρου» Μάστερ Δημ. Ινδόπουλο 7 dan στο KICK BOXING. Σκοπός των αγώνων είναι η καλύτερη προετοιμασία των αθλητών για τους επόμενους επίσημους αγώνες που θα διεξαχθούν από την ομοσπονδία αλλά και τους Διεθνούς αγώνες που θα διοργανώσει ο «Μ. Αλέξανδρος».
Μ ΄ αυτόν τον τρόπο οι προπονητές θα έχουν την ευκαιρία να αξιολογήσουν και να βελτιώσουν τους αθλητές τους, βλέποντας σε τι επίπεδο τεχνικό και αγωνιστικό βρίσκονται. Στους αγώνες θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν αθλητές με μηδέν αγώνες, αλλά και αθλητές που έχουν συμμετάσχει ακόμα και σε επαγγελματικούς.
       Στην διοργάνωση θα συμμετέχουν σύλλογοι μέλη της ελληνικής ομοσπονδίας KICK BOXING ΠΟΚ. Η ομοσπονδία είναι ο επίσημος φορέας της πολιτείας στο άθλημα και ο «Μ. Αλέξανδρος» υπήρξε ιδρυτικό μέλος της.
      Θα συμμετέχουν οι εξής σύλλογοι με τους προπονητές τους :
Από Καβάλα με προπονητές τον Χ” Ιωαννίδη Τάσο, Καραστεργίου Λάζαρο, Αραμπατζή Χαράλαμπο, Γιαντζεκλίδη Γρηγόριο, από Θες/ νίκη : Πυλαία ο σύλλογος “BUDO” με προπονητή τον Γλυκή Νάσο, από Καλαμαρία με προπονητή τον Μιχαηλίδη Αθανάσιο, από Εύοσμο με προπονητή τον Κουκούλη Παναγιώτη,από Άγιο Βασίλειο «Γέραξ» με προπονητή Αθανασιάδη Νίκο, από Λαγκαδά με προπονητή τον Παναγιωτίδη Ιωάννη, Ευσταθίου Ιωάννη, Ταϊπλιάδη Βασίλη  και “ ULTRA FIGHTER’S” με προπονητή τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, από την Λάρισα « Πολυδάμας» με προπονητή τον Κουτρούτσο Ιωάννη, από την Μηχανίωνα με προπονητή τον Μοχάμετ Χάμις Σεϊχ, από Σταυρό Χαλκιδικής με προπονητή τον Dimitrov Dimitar, από το Σιδηρόκαστρο Κιλκίς με προπονητή τον Καλανίδη Πέτρο, από την Σκύδρα με προπονητή τον τύπο Παύλο, από Σέρρες με προπονητή τον Χορόζη Αλέξανδρο, από τα Καβάσιλα Ημαθίας με προπονητή τον Πιστικό Γρηγόρη, από τη Νάουσα με προπονητή τον Μιτσκολάβα Σταύρο και με προπονητή τον Καισαρίδη Γιώργο, από Ελευθερούπολη Καβάλας με προπονητή τον Καρανικολή Παναγιώτη, από την Γουμένισσα με προπονητή τον Γκουρούλι Λεβάν και Αλμπάνη Απόστολο, από Κιλκίς «Άθλος» με προπονητή τον Πουντζουκίδη Κώστα, από Θέρμη Θες/ νίκη με προπονητή τον Κονδυλάκη Νίκο και ο διοργανωτής σύλλογος «Μ. Αλέξανδρος» με προπονητή τον Μάστερ Δημήτριο Ινδόπουλο ο οποίος κατέχει τον μεγαλύτερο βαθμό FIGHTER COACH και TRAINER στην Ελλάδα 7 Dan από την παγκόσμια ομοσπονδία WAKO.
      Οι αθλητές που θα συμμετέχουν από τον σύλλογο του «Μ. Αλεξάνδρου» είναι οι εξής :
Γκουρούλι Λεβάν, Τσόπτσης Χρήστος, Κασαπίδης Τάσος, Γουστέτης Σόλων, Γουστέρης Αχιλλέας, Γκαϊτατζούδης Ιορδάνης, Ιωαννίδης Ιωάννης, Κοκκίνης Χρήστος, Ευαγγέλου Γιώργος, Δαμιάνετσης Γιώργος, Ζωγραφίδης Ιωσήφ, Χαλκίας Παναγιώτης.
Και από το παιδικό τμήμα : Βαρσακόπουλος Βασίλης, Βασιλειάδης Αντώνης, Λιάπτσης Σταύρος, Σαλονικίδης Παναγιώτης και Τοπάλης Αθανάσιος.
     Ο διαιτητής των αγώνων θα είναι ο Θεοδωρίδης Στέλιος με μεγάλη εμπειρία στο άθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)