Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ




Η  Ο.Μ.Γ συμμετέχει στην οργανωτική επιτροπή της διοργάνωσης 100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης. Πρόκειται για ελεύθερη ποδηλατοδρομία ποδηλατών, χωρίς αγωνιστικό χαρακτήρα, από όλη την Ελλάδα, με αφετηρία τις περιοχές που διαμένουν και τερματισμό στην Θεσσαλονίκη – Λευκός Πύργος, όπου θα τελεστεί εορταστική εκδήλωση για την επέτειο της συμπλήρωσης των  100 χρόνων.


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012

ΤΟΠΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Ο.Μ.Γ: ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΠΕΛΛΑΣ
Πεζόδρομος – Κτήριο Δημαρχίας

ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ: 9:00 π.μ.

Γενικές Πληροφορίες:
Οι ποδηλάτες από τις όμορες περιοχές θα συγκεντρωθούν στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Κρύας Βρύσης Πέλλας. Στις 9:00 ακριβώς θα αρχίσει η ποδηλασία με κατεύθυνση τα Γιαννιτσά. Στις 10:00 θα διέλθουν μπροστά από το Δημαρχιακό Μέγαρο των Γιαννιτσών. Κατόπιν θα επιβιβασθούν στο συνοδεύον λεωφορείο και θα αφιχθούν στην Ν. Χαλκηδόνα. Από εκεί θα ποδηλατήσουν έως την Γέφυρα – Τόπσι (Μουσείο). Θα βγει αναμνηστική φωτογραφία των ποδηλατών και η ποδηλασία θα συνεχισθεί έως την Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχει στην Πανελλήνια συνάντηση ποδηλατών στον Λευκό Πύργο μέσω της οδού  Παλαιός Σιδηροδρομικός Σταθμός. (Δυτική είσοδος Θεσσαλονίκης). Προβλεπόμενη ώρα άφιξης στην Θεσσαλονίκη 13:15. Προβλεπόμενη ώρα αναχώρησης επιστροφής από Θεσσαλονίκη προς Κρύα Βρύση 14:15 επιβιβαζόμενοι οι ποδηλάτες επί του λεωφορείου. 

Η ποδηλασία δεν είναι υποχρεωτική σε όλο το μήκος της διαδρομής.
Θα υπάρξει πρόβλεψη μεταφοράς ποδηλάτων.
Ποδηλασία θα πραγματοποιηθεί εφόσον συγκεντρωθεί ικανός αριθμός ποδηλατών.

Ο οικισμός  ΓΕΦΥΡΑ – ΤΟΠΣΙ, είναι ενδιάμεσος σταθμός της ποδηλατικής πορείας, τιμής ένεκεν της περιοχής όπου υπογράφηκε η παράδοση της πόλης της Θεσσαλονίκης από τους Τούρκους στους Έλληνες.

Πληροφορίες τηλ. 23820 27777 κος Σεμερτζίδης Χ.

Πληροφορίες για την διοργάνωση www.makedonikieleftheria.org 
Τηλ. 2310 288 285  - κος Απόστολος Σιώκος 6977 012 622



Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Αλέξανδρος ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Χαράλαμπος ΣΕΜΕΡΤΖΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)