Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Συνεδρίαση στα Λουτρά Πλατυστόμου




Τα μέλη του Δ.Σ.  του Πανελλήνιου Συλλόγου Φίλων Ιαματικών Πηγών Ελλάδαςσε πρόκειται να συνεδριάσουν  το Σάββατο 27.10.2012 και ώρα 12:30 μ.μ. στην Λουτρόπολη Πλατυστόμου του δήμου Μακρακώμης  και στην αίθουσα του Ξενοδοχείου Ασκληπιός.


ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.

1ον Ενημέρωση από τον πρόεδρο για τις επισκέψεις που πραγματοποίησαν μέλη του Δ.Σ. και της επιτροπής γυναικών  στις λουτροπόλεις Αγκίστρου και Σιδηροκάστρου.

2ον Ενημέρωση από το μέλος του Δ.Σ. και διευθυντή της Λουτρόπολης Πλατύστομου Ηλία Σαχπατσίδη για τα προβλήματα της  λουτρόπολης Πλατυστόμου  και προτάσεις για την καλύτερη λειτουργία των λουτροπόλεων.

3ον Θέση και άποψη του Συλλόγου για τις λουτροπόλεις που σήμερα διαχειρίζονται τα Ε.Τ.Α. Α.Ε., και πέρασμα στον ιδιωτικό τομέα, θέση που δημοσιεύτηκε αλλά και δημοσιοποιήθηκε πολλές φορές. Λουτροπόλεις που ανήκουν σε  αυτή την κατηγορία είναι τα Λουτρά Αιδηψού, Λουτρά Θερμοπυλών, Λουτρά Υπάτης, Λουτρά Κύθνου, Λουτρά Καϊάφα και Λουτρά Νιγρίτας. 

4ον Απόφαση για νέες επισκέψεις σε άλλες λουτροπόλεις και θέμα αναγνώρισης των Ιαματικών πηγών.

5ον Άποψη της επιτροπής γυναικών του συλλόγου για την λουτρόπολη Πλατυστόμου μετά το πέρας της επίσκεψης.
Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

      Ο Πρόεδρος



Αναστασιάδης Ανέστης 

. Η Λουτρόπολη Πλατυστόμου απέχει από την Θεσσαλονίκη  περίπου 300 χιλιόμετρα και είναι 30 χιλ. έξω από την Λαμία στο δρόμο προς Καρπενήσι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)