Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Άγρια μεθόδευση για το ΄εργο της επέκτασης του ΧΥΤΑ Αλωπίας




Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν με την δημοπράτηση του έργου της επέκτασης του ΧΥΤΑ Αλμωπίας .
Τρείς μέρες μετά τη δημοπράτηση  και ενώ έχει δοθεί έκπτωση 38% ,μέλη της επιτροπής φέρονται να δημιουργούν διαρκώς κωλύματα προκειμένου να ακυρώσουν τον  πρώτο μειοδότη για να καταλήξει το έργο σε συγκεκριμένο πρόσωπο . Μάλιστα σύμφωνα με έγκυρες πηγές φέρουν μέλη της επιτροπής να πρόσκεινται και να εξυπηρετούν  τα συμφέροντα συγκεκριμένου εργολάβου . Αν και αυτό  μοιάζει με σενάριο φαντασίας ,με τη στάση τους δίνουν την εντύπωση , ότι προσπαθούν με μαθηματική ακρίβεια να οδηγήσουν το έργο στο συγκεκριμένο εργολάβο . Σύμφωνα με πληροφορίες  ο νομικός σύμβουλος όσες φορές χρειάστηκε , γνωμάτευσε ότι ο μειοδότης πληροί τους όρους που έχει θέσει η διακήρυξη . Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για συγκεκριμένα πρόσωπα της επιτροπής που ανακαλύπτουν διαρκώς «κωλύματα»  και ζητούν δικαιολογητικά εκτός της διακήρυξης  Περισσότερα στη εφημερίδα ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ Ν. ΠΕΛΛΑΣ.  

3 σχόλια:

  1. ΡΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ 5.000.000
    ΕΥΡΩ ΕΠΙ 38 ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΕΚΠΤΩΣΗ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΠΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 2.000.000 ΕΥΡΩ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΟΦΗΘΟΥΝ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ,,,
    ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
    ΓΙΑ ΟΛΛΛΛΟΥΣ ΤΟ ΛΕΩ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ 40 ΚΑΙ 50 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΕΚΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΜΕΤΑ ΚΛΑΙΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ
    ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΡΕ ΚΕΦΑΛΕ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ 2.000.000 ΠΙΣΩ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΝΑ
    ΜΕΙΝΟΥΝ ΘΑ ΤΑ ΦΑΤΕ ΟΠΟΤΕ ΣΚ... ΑΕΙ ΣΙΧ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΕ 4% ΕΚΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ.ΠΑΣΟΗ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημότης Αλμωπίας Μηχανικός22 Νοεμβρίου 2012 στις 10:26 μ.μ.

    Με στημένες επιτροπές θέλουν να βγάλουν ατελείωτα λεφτά την ώρα που η Ελλάδα πεινάει.
    Σύμφωνα με καταγγελία του συνδέσμου εργολάβων Κεντρικής Μακεδονίας προς την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας το έργο είναι υπέρ τιμολογημένο κατά τουλάχιστον 1.000.000,00 ευρώ προκειμένου να μπορούν να συμμετέχουν μόνο λίγα πτυχία εργολαβικά. Δηλαδή το έργο έχει πολλαπλά μεγαλύτερες τιμές απο ότι άλλα έργα χυτα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Κύριε Δήμαρχε είναι τυχαίο ότι παντού σε όλα τα χυτα του Νομού είναι ο ίδιος "σύμβουλος" και ο ίδιος εργολάβος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)