Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Στη philoxenia τα Λουτρά Πόζαρ





Στη διεθνή  κλαδική έκθεση τουρισμού συμμετέχει και φέτος  η Επιχείρηση των Λουτρών Πόζαρ στο stand 50Α  στο περίπτερο 15.

 Στα εγκαίνια που έγιναν σήμερα Πέμπτη παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης, ο πρόεδρος της Επιχείρησης των Λουτρών Γιάννης Ιωαννίδης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Επιχείρησης Γιώργος Κώτσος . Το περίπτερο επισκέφτηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Θ. Θεοδωρίδης.
 Εκτός από τον ιαματικό τουρισμό,  και φέτος επιχειρείται και η προβολή και των υπόλοιπων εναλλακτικών μορφών τουρισμού, όπως πεζοπορία, ορειβασία, δραστηριότητες ευεξίας, που μπορεί  να απολαύσει ιδανικά ο καθένας στην ευρύτερη  περιοχή.
Το Σάββατο, από τις 17:30 έως τις 19:30 τα τοπικά χορευτικά του Μορφωτικού Συλλόγου Λουτρακίου και της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας θα χορέψουν στο χώρο της Εκθέσεως.

Η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού, που πραγματοποιείται από 22 έως 25 Νοεμβρίου 2012 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, εστιάζει το ενδιαφέρον στις τουριστικές αγορές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Στην έκθεση θα εκπροσωπηθούν ταξιδιωτικοί προορισμοί από όλον τον κόσμο, ενώ παράλληλα το «παρών» θα δώσουν τουριστικές επιχειρήσεις από την Ελλάδα εκπροσωπώντας διαφορετικούς τομείς του κλάδου και έχοντας τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τους διεθνείς εμπορικούς επισκέπτες της έκθεσης.
 Παράλληλα, το Συνέδριο για τον Θρησκευτικό & Πολιτιστικό Τουρισμό, θα αναδείξει όλες τις προοπτικές ανάπτυξης στην περιοχή, ενώ το Σαββατοκύριακο, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για τους νέους τουριστικούς προορισμούς και να κερδίσει μεγάλες προσφορέ

1 σχόλιο:

  1. ΤΣΕΧΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣΟΗ ΜΟΙΑΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΝΕΚΡΟΙ.ΡΕ ΣΑΜΑΝΤΗ ΒΑΛΤΟΥΣ ΚΑΜΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ .............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)