Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΕΣΩΒΑΛΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΔΙΑΤΗΤΗ κ. ΧΑΡΙΣΗ ΙΩΑΝΝΗ




Ο Α.Π.Σ. Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΣΩΒΑΛΤΩΝ καταγγέλλει τον Αρχιδιατητή της Ε.Π.Σ. Πέλλας κ. Χαρίση Ιωάννη για την ανάρμοστη συμπεριφορά του κατά του
διαιτητή κ. Μιχάλη Καρυπίδη σχετικά με την απόδοσή του ως διαιτητή κατά την διάρκεια του αγώνα μας με τους Γαλατάδες και η οποία ήταν άριστη.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά.
     Η επιτροπή διαιτησίας κρίνοντας τον αγώνα ως σημαντικό όρισε γι΄ αυτόν έναν διαιτητή από τους καλύτερους που έχει η Πέλλα με επόπτες τους κ.κ. Μήτρου και Μίσκο. Οι διοικούντες των Γαλατάδων μαθαίνοντας για τον ορισμό του συγκεκριμένου διαιτητή θέλησαν να γίνει αλλαγή επικοινωνώντας με τον κ. Χαρίση, αλλαγή όμως που δεν έγινε και καλώς δεν έγινε. Ο κ. Χαρίσης ενημέρωσε τον κ. Καρυπίδη για το αίτημα των Γαλατάδων επισείοντας την προσοχή του να μην αδικήσει την ομάδα των Γαλατάδων.
Από την πλευρά μας ως Μ. Αλέξανδρος μαθαίνοντας όλο αυτό το παρασκήνιο κρατήσαμε σιγή ιχθύος και δεν ασχοληθήκαμε με όσα συνέβησαν πριν το παιχνίδι για μην πυροδοτηθεί το ήρεμο κλίμα του αγώνα.
Δυστυχώς ο κ. Χαρίσης κατά την διάρκεια του αγώνα έδειξε ένα άσχημο, αυταρχικό  πρόσωπο.
Στο 40ο ο διαιτητής καταλογίζει ένα πέναλτι υπέρ της ομάδας μας με τους ποδοσφαιριστές των φιλοξενουμένων να διαμαρτύρονται ότι η φάση έγινε εκτός της μεγάλη περιοχής με συνέπεια να πάει ο διαιτητής στ΄ αποδυτήρια για να ηρεμήσουν τα πνεύματα από τις διαμαρτυρίες.
    Στο σημείο αυτό εισέρχεται στ΄ αποδυτήρια των διαιτητών ο κ. Χαρίσης και με αυστηρό ύφος απειλώντας, εκφοβίζοντας και απευθυνόμενος προς τον διαιτητή του λέει να μην αδικεί τους Γαλατάδες και ν΄ αλλάξει συμπεριφορά εάν θέλει να ξαναπαίξει διαιτητής.
Ως γηπεδούχος βλέποντας τον  Αρχιδιαιτητή μέσα στ΄ αποδυτήρια των διαιτητών να τους εκφοβίζει και να απειλεί μπήκα στ΄ αποδυτήρια τους για ρωτήσω τον κ. Χαρίση ποιος του έδωσε το δικαίωμα να εισέλθει σε αυτά κατά τη διάρκεια του αγώνα και με ποια ιδιότητα. Του παρατηρητή διαιτησίας ή του Αρχιαδιατητή; Εκείνη την στιγμή τον προέτρεψα να απομακρυνθεί από τον χώρο των αποδυτηρίων.
Και αναρωτιόμαστε.
Εάν ήρθε ως παρατηρητής διαιτησίας γιατί δεν έκατσε και στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα και αυτό μας προβληματίζει γιατί εδώ και δυόμισι χρόνια κανένας παράγοντας της Ε.Π.Σ. Πέλλας η παρατηρητής διαιτησίας δεν έχει εμφανιστεί στο γήπεδο των Εσωβάλτων. Εσείς γιατί ήρθατε και ποιος ήταν ο σκοπό σας; Δυστυχώς για σας κ. Χαρίση αποτύχατε στο σκοπό σας διότι πέσατε σε ένα νεαρό διαιτητή που πάνω απ΄ όλα σεβάστηκε τον εαυτό του. Συγχαρητήρια και πάλι στον κ. Καρυπίδη για τη στάση και το ανάστημα που κράτησε απέναντί σας.  Επίσης σας γνωρίζουμε ότι είστε ανεπιθύμητος στο γήπεδο των Εσωβάλτων με όποια ιδιότητα και εάν έρθετε ποτέ. Θα ζητήσουμε και επίσημα την απομάκρυνσή σας από την θέση του Αρχιδιαιτητή για την ανάρμοστη συμπεριφορά σας απέναντι σ΄ έναν νέο διαιτητή. Κύριε Χαρίση είχατε απομακρυνθεί τα τελευταία χρόνια από την διαιτησία του ποδοσφαίρου και ασχολιόσασταν με αυτή του βόλεϊ μέχρι να σας ορίσει η Ε.Π.Σ. Πέλλας και πάλι Αρχιδιατητή. Εκεί μπορείτε αν γυρίσετε !

Με τιμή
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΕΣΩΒΑΛΤΩΝ
ΓΑΛΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)