Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Αντιπαράθεση στον ΄Ολυμπο Αψάλου για την απόλυση του Μιχ. Μαυρίδη



 «Γάτα»μέχρι ένα σημείο ο Μιχάλης Μαυρίδης , μέχρι πρότινος προπονητής του ΄Ολυμπου Αψάλου ,σέρνει σε αντιπαράθεση τον πρόεδρο του ΄Ολυμπου Αψάλου , Γιάννη Καραπαναγιωτίδη ,
ο οποίος απάντησε στις δηλώσεις Μαυρίδη .

Ο Μιχ. Μαυρίδης σε δήλωσή του σε μερίδα του τύπου είχε υποστηρίξει  τα εξής :

«Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές του Όλυμπου για τη συνεργασία και να τους συγχαρώ για την προσπάθεια που έκαναν και για τη συμπεριφορά που υπέδειξαν. Επίσης θεωρώ χρήσιμο να κάνω ένα απολογισμό αυτών που πετύχαμε στο διάστημα των δύο και πλέον μηνών που είμαι στην ομάδα.
Παρέλαβα μια ομάδα η οποία την 5η αγωνιστική είχε -5 βαθμούς και παρουσίαζε σημάδια διάλυσης και ακραίες συμπεριφορές. Στο γήπεδο διαπίστωσα ότι αυτή η ομάδα ήταν απολύτως αγύμναστη και δούλευε πρώτη φορά με προπονητή.
Ξεκίνησα βάζοντας ως πρώτο στόχο τη θεμελίωση της αξιοκρατίας στην ομάδα θέτοντας τους ποδοσφαιριστές προ των ευθυνών τους και εξηγώντας τους ότι τα προνόμια που θέλουν να αποκτήσουν ή απολαμβάνουν κερδίζονται, δεν χαρίζονται. Βέβαια δεν ήταν μια εύκολη μάχη και όπως κάθε μάχη είχε και απώλειες.
Κατόπιν αυτού έθεσα βέτο για τη λειτουργία της παιδικής ομάδας θέτοντας παράλληλα και τον εαυτό μου στη διάθεση αυτής και προσπάθησα να εξηγήσω στους παράγοντες και στους γονείς τη χρησιμότητα αλλά και την αναγκαιότητα αυτού του εγχειρήματος.
Παιρνόντας στο αγωνιστικό κομμάτι, καταφέραμε αν και με το φτωχό ρόστερ της ομάδας να γυμνάζουμε τους παίκτες 3 φορές τη βδομάδα με ποσοστό συμμετοχής 90%. Αξιοποιήσαμε όλο το δυναμικό και απόρροια αυτού είναι το ότι η ομάδα τα τελευταία παιχνίδια παίζει με 10 νεαρούς.
Αφού καταφέραμε να φέρουμε την ομάδα σε ικανοποιητικό σημείο φυσικής κατάστασης και χωρίς κανένα θλαστικό τραυματισμό πέρασα στην ουσία του πράγματος, δηλαδή στη δημιουργία μιας ομάδας ικανής για το αποτέλεσμα με κυρίαρχα χαρακτηριστικά την εντοπιότητα, το νεαρό της ηλικίας και το ισχυρό κίνητρο. Εκεί σταματάει το ταξίδι μου στο χωριό μου.

Για το αν αξίζει και αν μπορεί να σωθεί αυτή η ομάδα, θα σας παραπέμψω στους δύο προηγούμενους αντιπάλους μας, την Πέλλα και τον Εδεσσαϊκό, οι οποίοι μας κέρδισαν δίκαια και τίμια, αλλά νομίζω ότι θα σας δώσουν και μία τίμια απάντηση για το αν αξίζει αυτή η ομάδα των 10 νεαρών παικτών τον σεβασμό. Για τη δουλειά μου θα σας παραπέμψω στους ποδοσφαιριστές του Όλυμπου, αυτοί σίγουρα έχουν την απάντηση γιατί αυτοί ήταν στο γήπεδο και τέσσερις μπάλες. Για την απόλυσή μου θα σας παραπέμψω σε αυτόν που μου είπε ότι, πρώτος στόχος της ομάδας είναι η οικονομική εξυγίανση, δεύτερος η δημιουργία μιας νεανικής ομάδας και τρίτος η σωτηρία της. Δηλαδή στον Πρόεδρο.
Τέλος θέλω να πω, ότι όσο προσβεβλημένος νιώθω από τη συμπεριφορά του χωριού μου, άλλο τόσο περήφανος νιώθω και δεν μετανιώνω για την απόφασή μου να πάω στην Άψαλο».
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Τώρα μπορείς να κάνεις παιχνίδια στο διαδίκτυο. Δεν λάβαμε υπόψη σε ποια ομάδα στέριωσες και σε προσλάβαμε στον Όλυμπο.
Εκμεταλλεύτηκες το φιλότιμό μας, δεν υπολόγισες καθόλου την υπομονή μας. Σε έδιωξαν τα κακά και όχι τα καλά αποτελέσματά σου, η αλαζονεία σου και η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά σου.
Απομόνωσες, φίμωσες και έδιωξες παίκτες και επικαλείσαι για ομοιογένεια στον Όλυμπο.
Ασχολήθηκες με μικροπρέπειες όπως οι μπάλες που όταν ήρθες ήταν 13 και έγιναν 30.
Ο Πρόεδρος και το υπόλοιπο Δ.Σ. δεν κάνουν εκπτώσεις στα συμφέροντα της ομάδας γι’ αυτό και θα υπάρχει συνέχεια στον ιστορικό σύλλογο που λέγεται Όλυμπος.
Καλή επιτυχία στον επαγγελματικό σύλλογο που θα αναλάβεις, γιατί όπως μας έλεγες είσαι επαγγελματίας προπονητής.

Με τιμή
Ο Πρόεδρος του Όλυμπου Αψάλου
Γιάννης Καραπαναγιωτίδης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)