Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΕΣΩΒΑΛΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ κ. ΚΑΡΥΠΙΔΗ

Ο Α.Π.Σ. Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Εσωβάλτων με ανακοίνωση του προς όλα τα τοπικά Μ.Μ.Ε. και την Ε.Π.Σ. Πέλλας θέλει να συγχαρεί δημόσια τον καλύτερο νέο 
 Στη φώτο ο Γ. Γαλάνης (δεξιά) με τον πρώην πρόεδρο του ΑΡΗ Λουτρακίου Δημήτρη Ζέρζη (ΜΠΛΑΚ)

διαιτητή της Ε.Π.Σ. Πέλλας κ. Μιχάλη Καρυπίδη για την άριστη διαιτησία του στο τοπικό ντέρμπι μεταξύ των ομάδων Μ. Αλέξανδρος Εσωβάλτων – Ολυμπιακός Γαλατάδων.
Τέτοιες διαιτησίες κοσμούν το τοπικό μας ποδόσφαιρο. Μετά το τέλος του αγώνα τον συνεχάρησαν τόσο ο Πρόεδρος όσο και ο αρχηγός της ομάδας μας καθώς και ο πρόεδρος και ο αρχηγός των Γαλατάδων.
    Επίσης συγχαίρουμε τον κ. Καρυπίδη για το ανάστημα που όρθωσε απέναντι στον Αρχιδιατητή κ. Χαρίση Ιωάννη όταν στο 40ο λεπτό του αγώνα και κατά την διακοπή του για το πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής υπέρ της ομάδας μας εισέβαλε απρόσκλητος στ΄ αποδυτήρια των διαιτητών ο κ. Χαρίσης ενώ ήταν αρχικά εκτός του αγωνιστικού χώρου εκβιάζοντας, απειλώντας και παραδίδοντας μαθήματα διαιτησίας στην τριπλέτα του αγώνα ώστε να μην αδικήσουν την φιλοξενούμενη ομάδα των Γαιατάδων. Στο σημείο αυτό ο κ. Καρυπίδης έδειξε την σπουδαία προσωπικότητα του με το να απευθυνθεί στον Αρχιδιατητή λέγοντάς του να απομακρυνθεί από τον χώρο των αποδυτηρίων και να επανέλθει σε αυτά μετά το τέλος του αγώνα.
Δυστυχώς όμως ο κ. Χαρίσης δεν επισκέφτηκε τα αποδυτήρια των διατηρών μετά το τέλος του αγώνα αλλά είχε αποχωρήσει από το γήπεδο.

Με τιμή
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΑΛΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

2 σχόλια:

  1. πρεπει να είναι πολύ αστείος αυτός ο Γαλάνης!! ταυτίζεται με ενα τραγικό διαιτητή κλόουν γιατί έτσι του είπαν!!! ε ρε γλέντια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. diokste to kosmo ap ta gipeda grigora! ftanei toso!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)