Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Τίμησαν τον Αγγελή Γάτσο στους Σαρακηνούς















Με την συμμετοχή του 1ο ΕΠΑΛ Αριδαίας και του Γυμνασίου Πολυκάρπης μαζί με το Δημοτικό Σχολείο Σαρακηνών και την στήριξη του Συλλόγου Διατήρησης και Ανάδειξης Πολιτιστικής Κληρονομιάς Σαρακηνών «Αγγελή Γάτσου» εγινε το πρωί της Παρασκευής εκδήλωση με ομιλία και οπτικό υλικό της ζωής και της δράσης του Αγγελή Γάτσου.


Την ιδέα και την όλη οργάνωση της εκδήλωσης πραγματοποίησε η Εκπαιδευτικός Ιστορίας του 1ο ΕΠΑΛ Αριδαίας Αριάδνη Μαντά, εκφράζοντας την επιθυμία της η εκδήλωση να μπορέσει να διατηρηθεί και να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια ως αναγνώριση του έργου που πρόσφερε στην Επανάσταση ο  ήρωας του χωριού  Αγγελής Γάτσος.

Σύμφωνοι και θερμοί υποστηρικτές της προσπάθειας και προσφοράς της  Α. Μαντά είναι ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σαρακηνών Νικόλαος Ρώσσης και το ΔΣ όπως και ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου  Θεόδωρος Κωνσταντόπουλος.

Παρόντος στην εκδήλωση οι βουλευτές Ιορδάνης Τζαμτζής, Θεοδώρα Τζάκρη, ο δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης, ο αντιδήμαρχος πολιτισμού Αναστάσιος Χρήστου, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Νικόλαος Παρούτογλου, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Σαρακηνών Μιχάλης Δέβερλης, ο εκπαιδευτικός και συγγραφέας Ιωάννης Παπαλαζάρου.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κατάθεση στεφανιών

1 σχόλιο:

  1. Σαμανδη ο γεωπονος τελικα δεν πηγε? Κριμα στα αρθρα που του αφιερωσες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)