Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Στους Σαρακηνούς ο Γ. Τραπεζανίδης



 


Στους Σαρακηνούς ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γ.Τραπεζανίδης σήμερα Παρασκευή προκειμένου να παραστεί στην εκδήλωση προς τιμήν του ήρωα του χωριού «Αγγελή Γάτσου» Οπλαρχηγού της Επανάστασης του 1821.


Με την συμμετοχή του 1ο ΕΠΑΛ Αριδαίας και του Γυμνασίου Πολυκάρπης μαζί με το Δημοτικό Σχολείο Σαρακηνών και την στήριξη του Συλλόγου Διατήρησης και Ανάδειξης Πολιτιστικής Κληρονομιάς Σαρακηνών «Αγγελή Γάτσου» γίνεται το πρωί της Παρασκευής εκδήλωση με ομιλία και οπτικό υλικό της ζωής και της δράσης του Αγγελή Γάτσου.
Την ιδέα και την όλη οργάνωση της εκδήλωσης πραγματοποίησε η Εκπαιδευτικός Ιστορίας του 1ο ΕΠΑΛ Αριδαίας Αριάδνη Μαντά, εκφράζοντας την επιθυμία της η εκδήλωση να μπορέσει να διατηρηθεί και να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια ως αναγνώριση του έργου που πρόσφερε στην Επανάσταση ο  ήρωας του χωριού  Αγγελής Γάτσος.
Σύμφωνοι και θερμοί υποστηρικτές της προσπάθειας και προσφοράς της  Α. Μαντά είναι ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σαρακηνών Νικόλαος Ρώσσης και το ΔΣ όπως και ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου ς Θεόδωρος Κωνσταντόπουλος.

3 σχόλια:

  1. Ρε σαμανδη, σε λιγο για να τον διαφημισεις θα γραφεις κ ποτε παει....! Σπουδαια ειδηση! Το αρθρο αναφερεται κυριως στον φορο τιμης προς τον αγγελη γατσο, εσυ γιατι μας "κοτσαρεις"τον γεωπονο? Σιγα την προσωπικοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΣΑΜΑΝΤΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΑΝ ΕΙΧΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ.ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΣΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΕΙΔΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. min ton malwnete... tha exei tous logous tou o samandis. oi adynamies den kryvontai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)