Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Καθυστερεί η ολοκλήρωση του κόμβου στην δυτική είσοδο της Αριδαίας



ΜΕΓΑΛΗ καθυστέρηση παρατηρείται στην ολοκλήρωση του κόμβου στην δυτική είσοδο της Αριδαίας .
Την καθυστέρηση χαρακτηρίζουν αδικαιολόγητη πλέον και σύμβουλοι της πλειοψηφίας που θεωρούν ότι μόνο δυσαρέσκεια προκαλεί στους πολίτες και φθορά στην παράταξή τους . Στο μεταξύ πληθαίνουν και οι φωνές που υποστηρίζουν ότι οι τυχόν  κατασκευαστικές ατέλειες πρέπει να διορθωθούν πριν την ολοκλήρωση του κόμβου.


5 σχόλια:

  1. ειναι απαραδεκτη η κατασταση εκει.Δεν σεβονται κανέναν? σιγά το σπουδαίο έργο που περιμένουμε για να διαλύσουμε τα αυτοκίνητα μας.Ασε που διαλύσανε το περιφερειακό και εμποδίζουν την άνετη κατεύθυνση προς τον παλιό ΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολλά πεταμένα λεφτά για ένα έργο που δεν προσφέρει και πολλά.Ουσιαστικά σταματαει όλα τα αμαξια και τα βαζει να κανουν κυκλους. Ετσι κι εγω λύνω οδικά προβλήματα.
    αν παθουμε ζημία στα ΙΧ ξέρει κανείς αν δικαιούμαστε αποζημίωση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ, ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΡΜΟ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ.ΤΙ ΔΗΜΟΤ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΟ ΧΡΗΣΙΜΟ ΕΡΓΟ. ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΒΕΒΑΙΑ, ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΤΥΧΗΜΑ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΡΕΙ Ο ΚΟΜΒΟΣ. ΜΟΝΟ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΤΥΦΛΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΑΝ ΟΙ ΚΩΝΟΙ ΤΟΥ ΖΕΡΖΗ. ΠΑΣΟΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣΑΣ. ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΖΗΤΑ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 8:12 Εχεις δικιο "ο χρονος παραδοσης καποτε θα γινει και απο το τιποτα της ανυπαρκτης δημοτικης αρχης κααατι ειναι κι αυτο το εργο!!!" Γι αυτο και οταν ερθουν οι εκλογες, ο πασοης θα παρει κατι απο το τιποτα και θα λεει και ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)