Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ-ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΕΛ ΑΡΙΔΑΙΑΣ





 


Συνάντηση ενημερωτικού χαρακτήρα του Δ.Σ. Γονέων & Κηδεμόνων του Γ.Ε.Λ. Αριδαίας με τους εκπαιδευτικούς του Γ.Ε.Λ. πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20/3/2013 σε αίθουσα του Γ.Ε.Λ..

Συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν την λειτουργία του Γ.Ε.Λ., και κατατέθηκαν ενδιαφέρουσες απόψεις από τους παρευρισκόμενους σχετικές με τη βελτίωση της παρεχόμενης εκπαίδευσης.
Καταγράφηκαν και ιεραρχήθηκαν υφιστάμενα προβλήματα, χρόνια αλλά και νέα, καθώς και προτάσεις προς την κατεύθυνση της εξάλειψης τους. Κοινή παραδοχή των παρευρισκόμενων ότι η πολιτεία υποβαθμίζει καθημερινά και περισσότερο την δημόσια παιδεία με την αδυναμία που παρουσιάζει στην εκπλήρωση ακόμη και των αυτονόητων υποχρεώσεων της.
Ειδικότερα σε ότι αφορά το Γ.Ε.Λ. το στεγαστικό παραμένει το υπ’ αρ. ένα πρόβλημα και τα τελευταία χρόνια παρά την κινητικότητα που επιδείχθηκε και την ανάδειξη του από όλη την μαθητική κοινότητα (μαθητές-εκπαιδευτικοί-γονείς), ελάχιστη πρόοδος σημειώθηκε.
Το κλίμα της διαδικασίας ήταν πάρα πολύ καλό, επιβεβαιώθηκε η ειλικρινής και θετική σχέση γονέων και εκπαιδευτικών καθώς και η ανάγκη για συνεχή συνεργασία.



Για το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Γ.Ε. Λυκείου Αριδαίας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΦΤΕΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)