Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος και του Προϋπολογισμού του Δήμου Αλμωπίας στη σημερινή Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου



 


Σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου στις 19:30, συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:



1. Υποβολή πρότασης με τίτλο «Προμήθεια  φωτιστικών LED   αστικού και οδικού φωτισμού του Δήμου  Αλμωπίας»,  στο  χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Αστική  αναζωογόνηση 2012-2015» του Πράσινου  Ταμείου.
2. Έγκριση  μελέτης και καθορισμός  του τρόπου διεξαγωγής  διαγωνισμού, για την προμήθεια φωτιστικών LED   αστικού και οδικού φωτισμού του Δήμου  Αλμωπίας.

3. Υποβολή πρότασης με τίτλο «Προμήθεια απορριμματοφόρου  ανακύκλωσης και  κάδων ανακύκλωσης», στο  χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Αστική  αναζωογόνηση 2012-2015» του Πράσινου  Ταμείου.
4. Έγκριση μελέτης και καθορισμός του τρόπου διεξαγωγής  διαγωνισμού  για την προμήθεια απορριμματοφόρου  ανακύκλωσης και  κάδων ανακύκλωσης του Δήμου Αλμωπίας.

5. Κατανομή  ΣΑΤΑ.

6. Παραχώρηση  χρήσης,  της αίθουσας του Δημοτικού Σχολείου (παλιό κτίριο Νηπιαγωγείου) στον ΜΣ  Πιπεριάς   Η  ΕΣΤΙΑ.

7. Παραχώρηση χρήσης, του Παιδικού Κέντρου Αψάλου  στο ΚΕΚΠΑ με  σκοπό την λειτουργία Παιδικού Σταθμού.

8. Επιστροφή αχρεωστήτως εισπραχθέντος ποσού  90,00 €, στον κ. ALLUSHI  JORGO.

9. Επιστροφή καταβληθέντος ποσού ΕΕΤΗΔΕ  ύψους 752,10 €, στην κ. ΧΑΤΖΗ  ΘΕΟΔΩΡΑ.

10. Tροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος και  του Προϋπολογισμού  του Δήμου  Αλμωπίας, οικονομικού έτους 2013.

11. ΄Εγκριση διενέργειας προμηθειών του Δήμου Αλμωπίας.

12. Αποδοχή  παραίτησης αναπληρωματικού μέλους  από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας.

13. Αποδοχή παραίτησης τακτικού μέλους  από την Επιτροπή Ποιότητας  Ζωής του Δήμου Αλμωπίας και αντικατάσταση  από αναπληρωματικό μέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)