Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Το Γυμνάσιο Προμάχων στο Κέντρο Επιστήμων NOESIS






Το Γυμνάσιο Προμάχων προκρίθηκε στην πρώτη του συμμετοχή στο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής στο Κέντρος Noesis στη Θεσσαλονίκη.







Η Ομάδα Πληροφορικής του Γυμνασίου μας με 12 μαθητές και τον υπεύθυνο καθηγητή κ.Γιόρτσο Γεώργιο θα εκπροσωπήσουν τους Προμάχους και Σωσάνδρα αλλά και την Πέλλα με τη συμμετοχή τους στην κεντρική σκηνή του Κέντρου Διάδοσης Επιστημών (Πλανητάριο) στη Θεσσαλονίκη.

Με την εργασία με τίτλο" Η Πληροφορική κι Εμείς στον Κόσμο με τα μάτια του 15- άρη...." συμμετείχαν στις εργασίες του προσυνεδρίου που διεξήχθη το Φεβρουάριο στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών και ξεχώρισαν ανάμεσα στις υπόλοιπες εργασίες των σχολείων του Νομού αφού επελέγη για την επόμενη φάση.

Έτσι κι έπειτα από την επιλογή που έγινε από την Επιτροπή που είναι υπεύθυνη για τη διεξαγωγή του συνεδρίου στη Θεσσαλονίκη και απαρτίζεται από Πανεπιστημιακούς, Συμβούλους Πληροφορικής και άλλους ειδικούς η εργασία προκρίθηκε στην τελική φάση που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα στο NOESIS και ειδικότερα την Πέμπτη 25 Απριλίου.

Εκεί θα παρουσιαστούν οι καλύτερες εργασίες από κάθε νομό της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (σχολεία από 7 Νομούς).

Να θυμίσουμε τη σύνθεση της ομάδας και να ευχηθούμε όλα να πάνε κατ' 
ευχήν αν και ήδη η παρουσία εκεί των παιδιών μας, ήδη σηματοδοτεί μια εξαιρετική εμπειρία σε συνέδριο που για πρώτη φορά αποκτούν σε τόσο μικρή ηλικία οι μαθητές :

Ομάδα Πληροφορικής Γυμνασίου Προμάχων  (αλφαβητικά):

1.Σοφία Αργυρίου
2.Αθανάσιος Ασμέτης
3.Πέτρος Ασμέτης
4.Νικόλαος Βέσκος
5.Στέφανος Μεσκίνης
6.Ευδοξία Μητσάνη
7.Μαρία Μούγιου
8.Παναγιώτης Παπατάσος
9.Σάββας Σαπουντζής
10.Χριστίνα Σόμτση
11.Χρυσάνθη Τασιώλα
12Χρυσάνθη Τζίνη


Υπεύθυνος Καθηγητής :
Γιόρτσος Γεώργιος


2 σχόλια:

(3)