Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Ξένοι δημοσιογράφοι στα Λουτρά -Πόζαρ



Τριάντα δημοσιογράφοι ειδικών τουριστικών εντύπων ευρείας κυκλοφορίας από τη Ρωσία, την Ουκρανία, την Ινδία, το Ισραήλ, τη Ρουμανία κ.α. επισκέφθηκαν τη Τρίτη τα Λουτρά Πόζαρ 
στο πλαίσιο υλοποίησης σχεδιασμών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Π.Ε. Ημαθίας για την προώθηση του Τουρισμού.
Τους δημοσιογράφους υποδέχθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Θεοδωρίδης , ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης , ο πρόεδρος της Επιχείρησης των Λουτρών Γιάννης Ιωαννίδης  και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Επιχείρησης Γεώργιος Κώτσος.
Ο Αντιπεριφερειάρχης , αναφέρθηκε στην ιδιαιτερότητα της περιοχής χαρακτηρίζοντας τα Λουτρά ως μία από τις ομορφότερες περιοχές της Ευρώπης . Τους ευχήθηκε καλή διαμονή και καλή ολοκλήρωση του Προγράμματος, ενώ τους απένειμε και αναμνηστικό δώρο.
Ο Δήμαρχος ,αφού τους καλωσόρισε ,αναφέρθηκε γενικότερα στην Λουτρόπολη. Επανέλαβε δε τα λόγια του του Γερμανού υφυπουργού Εργασίας της Γερμανίας Χανς Γιοακίμ Φούχτελ,ο οποίος είχε επισκεφτεί πέρυσι τα Λουτρά  ,ότι μετά που ολοκλήρωσε την δημιουργία του κόσμου  ο θεός ,είπε : Και τώρα ας φτιάξω κάτι διαφορετικό να το απολαμβάνω και εγώ,  Και έφτιαξε τα Λουτρά πόζαρ.
Αρκετοί από τους Δημοσιογράφους απόλαυσαν το μπάνιο τους στον εξωτερικό καταρράκτη.
Σε σχόλιο του ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Ανδρέας Κόγιος , αφού συνεχάρη την Περιφέρεια για την πρωτοβουλία ,παρατήρησε ότι η Επιχείρηση πρέπει ανά πάσα στιγμή να είναι έτοιμη να εφοδιάζει τις δημοσιογραφικές αποστολές  και όχι μόνο με έντυπο και οπτικοακουστικό   υλικό με τα αξιοθέατα όλης της Αλμωπίας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)