Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΕΔΕΣΣΑΣ & ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ




Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Έδεσσας & Περιχώρων, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλους εσάς που με την προσφορά και την αγάπη σας, συμβάλλατε στη συγκέντρωση σεβαστού χρηματικού ποσού για την 13χρονη κοπέλα που πάσχει από οστεοσάρκωμα.
Είναι συγκινητικό να βλέπεις τον καθένα να προσφέρει αυτό που έχει, αυτό που μπορεί, αλλά βαθιά συναισθανόμενος την ανάγκη να προσφέρει αφιλοκερδώς. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την κα Κύρτση Ελένη και τον κ. Παπαγεωργίου Βασίλη για τη διάθεση του χώρου όπου παρατέθηκε ο καφές και την παράθεση του καφέ. Το κατάστημα αλλαντικών του κ. Ερμείδη Γεώργιου για τη φιλοξενία του ειδικού κουμπαρά συλλογής χρημάτων, αλλά και για τη βοήθειά του στη συλλογή καπακιών.  Ο κ. Ρίζος Ιωάννης (Εξοπλισμοί Καταστημάτων) παραχώρησε δωρεάν ρόφημα σοκολάτας για τους παρευρισκόμενους. Η εκτύπωση αφισών έγινε από τους κ. Βένο Κων/νο και Αστρανίδη Γιώργο, με αποτέλεσμα να υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση όλου του κόσμου. Η συμβολή και βοήθεια των μικρών παιδιών αλλά και των  καθηγητών τους, υπήρξε πρότυπο αγάπης, συμπαράστασης και αλληλεγγύης. Συγκεκριμένα οι μαθητές και καθηγητές του 2ου ΕΠΑΛ Αριδαίας, του Ενιαίου Λυκείου, του 1ου ΕΠΑΛ, του 1ου και 2ου Γυμνασίου αλλά και του Γυμνασίου Εξαπλατάνου, απέδειξαν περίτρανα πως η νέα γενιά δίνει ηχηρό παρών στην παροχή βοήθειας αλλά και στην έμπρακτη απόδειξη της αγάπης, προς ασθενείς συνανθρώπους μας. Τα μηνύματα που έγραψαν οι μαθητές προς την 13χρονη, δεν άφησαν ασυγκίνητο κανέναν μας και μας έδωσαν δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, γιατί βιώνουμε καθημερινά τη δύναμη και την συμπαράστασή σας στο άνισο αγώνα των δύσκολων ημερών που διανύουμε.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς τους ανώνυμους φίλους, μέλη, εθελοντές που είστε μάχιμοι πάντα στην πρώτη γραμμή, έτοιμοι να συνδράμετε στην κάθε μας προσπάθεια με κάθε τρόπο.
Τα χαμόγελα χαράς και ελπίδας στο πρόσωπο της 13χρονης αλλά και της οικογένειάς της, είναι αποτέλεσμα των συλλογικής μας προσπάθειας και δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανταμοιβή ικανοποίησης. Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά και να δώσουμε χαμόγελα ελπίδας και ζωής.

Για το Σύλλογο
Η Πρόεδρος
Τριγωνάκη Δανάη
Η Γραμματέας
Κούκου Ευαγγελία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)