Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Τελετή αποφοίτησης Αξιωματικών Στελεχών από Υπηρεσίες της Βόρειας Ελλάδας



 



Από τη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδος της Αστυνομικής Ακαδημίας (Kέντρο Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας), ανακοινώνεται ότι, την 25-10-2013 Παρασκευή και ώρα 11:00΄ στις εγκαταστάσεις της Σχολής στο Πανόραμα Βέροιας,
θα πραγματοποιηθεί η τελετή αποφοίτησης είκοσι τεσσάρων (24) Αξιωματικών Στελεχών από Υπηρεσίες της Βόρειας Ελλάδας του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών Στελεχών (Τ.Ε.Μ.Ε.Σ) της 1ης εκπαιδευτικής σειράς εκπαιδευτικού έτους 2013-2014. Τα ανωτέρω Στελέχη φοίτησαν κατά το χρονικό διάστημα από 16-09-2013 έως 25-10-2013.
Στις θεματικές ενότητες του προγράμματος εκπαίδευσης συμπεριλήφθηκαν ενδεικτικά αντικείμενα θεωρητικής διδασκαλίας που αφορούν: Θέματα Οργάνωσης Διοίκησης, Ηγεσίας, Ειδικά Θέματα Αστυνομικού Δικαίου, Θέματα Αστυνομικού Ενδιαφέροντος, Νομικά Θέματα, Εθνικά & Διεθνή Θέματα, Θέματα Επικοινωνίας, Ψυχολογίας, Δημοσίων Σχέσεων και Σχέσεων Κράτους – Πολίτη.
Τα πτυχία στους αποφοιτούντες Αξιωματικούς θα απονείμει ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Υποστράτηγος Βάϊος ΧΟΝΔΡΟΣ συνοδευόμενος από το Διοικητή της Σχολής Αστυνομικό Υποδιευθυντή Διονύσιο ΚΟΥΓΚΑ.
Στην τελετή η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα τελετών της Σχολής, κλήθηκαν να παραστούν Τοπικές, Πολιτικές, Δικαστικές και Στρατιωτικές Αρχές και Φορείς της ευρύτερης περιοχής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, λοιπές Αρχές και Φορείς του Νομού Ημαθίας καθώς επίσης και οι διδάσκοντες καθηγητές της Σχολής.
Παρακαλούμε όπως τιμήσετε την παραπάνω εκδήλωση με την παρουσία σας και την καλύψετε δημοσιογραφικά.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

Η Σχολή Μετεκπαίδευσης & Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας, υπάγεται στην Αστυνομική Ακαδημία.
Στη Σχολή, παράλληλα με τα υπόλοιπα Τμήματα, λειτουργεί και το Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών Στελεχών.
Η μετεκπαίδευση είχε ως σκοπό τη συμπλήρωση της επαγγελματικής και νομικής μόρφωσης των στελεχών, τη συζήτηση και ανάλυση των προβλημάτων που ανακύπτουν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, την έρευνα, μελέτη και ενημέρωση σε σύγχρονα γενικότερα θέματα και προβλήματα διοίκησης προσωπικού, επιτελικού σχεδιασμού, καθώς και σε θέματα επικοινωνίας Κράτους-Πολίτη με στόχο τη δημιουργία ικανών ηγετικών στελεχών, οι οποίοι θα συνεχίσουν να επιτελούν με αμέριστο ζήλο και ενδιαφέρον τα καθήκοντά τους ως Ανώτεροι Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας.
Οι ανωτέρω εκπαιδεύτηκαν από διακεκριμένους καθηγητές των Πανεπιστημίων Θεσσαλονίκης, του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, του Δικαστικού Σώματος, άλλοι διδάσκοντες καταξιωμένοι στον επαγγελματικό τους χώρο καθώς και Εμπειρογνώμονες Αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)