Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Τον Δημήτρη Γιάννου στηρίζει στον Δήμο Έδεσσας η Νέα Δημοκρατία

 

ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΤΙΣΜΑΤΑ ΑΛΜΩΠΙΑ,ΣΚΥΔΡΑ ΚΑΙ ΠΕΛΛΑ;




Τον σημερινό Δήμαρχο ΄Εδεσσας πρόκειται να στηρίξει η Νέα Δημοκρατία στις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου. Δεν γίνεται καμία αναφορά στος Δήμους Αλμωπίας ,Σκύδρας  και Πέλλας. Είναι πιθανό να μην υπάρξουν επίσημα χρίσματα , αλλά κάποιες «γραμμές» ενδεχομένως , καθώς η κατάσταση στους Δήμους αυτούς δεν είναι και η καλύτερη . Η Νέα Δημοκρατία είναι «τραυματισμένη « από παλαιότερες εκλογικές αναμετρήσεις .
Οι «γαλάζιοι» στην Κεντρική Μακεδονία
Προνομιακός πολιτικά χώρος για τη ΝΔ η Κεντρική Μακεδονία, αλλά αρκετά τα προβλήματα. Στις Σέρρες οι εσωτερικές έριδες κοστίζουν στις τελευταίες αναμετρήσεις τον δήμο από τη ΝΔ. Ακούγονται τα ονόματα του Θόδωρου Μηλίδη, υποψηφίου στις προηγούμενες εκλογές, του πρώην δημάρχου Γιάννη Βλάχου, του πρώην προέδρου της ΝΟΔΕ Κώστα Στάγκου, του πολιτευτή Αλέκου Χρυσάφη, του πρώην βουλευτή Κώστα Τσιπλάκη. Ένα από τα σενάρια που συζητούνται ιδιαίτερα έντονα στις Σέρρες είναι το ενδεχόμενο υποψηφιότητας της βουλευτού των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά αλλά με γαλάζια στήριξη.
Για τον δήμο Βέροιας ακούγεται το όνομα του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καραπαναγιωτίδη, ενώ προβληματισμός υπάρχει στο Κιλκίς: ο Βαγγέλης Μπαλάσκας που είχε εκλεγεί με τη ΝΔ στις προηγούμενες εκλογές, αλλά βρίσκεται σε αργία, δηλώνει πως θα είναι ξανά υποψήφιος, ενώ έχουν ακουστεί και τα ονόματα των Σάββα Τσιτουρίδη αλλά και Γιώργου Συμπιλίδη.
Στον δήμο Κατερίνης ο νυν δήμαρχος Σάββας Χιονίδης θα είναι ξανά υποψήφιος και ο βουλευτής Κώστας Κουκοδήμος διευκρίνισε πως δεν ενδιαφέρεται. Ομοίως η ΝΔ θα στηρίξει τους νυν δημάρχους Αστέριο Ζωγράφο και Δημήτρη Γιάννου στους δήμους Πολυγύρου και Έδεσσας.
Με πληροφορίες και από την εφημερίδα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)