Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Απάντηση της ΝΟΔΕ Πέλλας σε δημοσίευμά μας .


        




Προς Συνατκτική Ομάδα του aridaia-gegonota.blogspot.com
Αγαπητοί Συντάκτες,

    Εκ μέρους της ΝΟΔΕ ΠΕΛΛΑΣ θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε αναφορικά με ορισμένες λεπτομέρειες που παραλείπονται στο δημοσίευμα του blog σας, το οποίο δημοσιεύτηκε  στις 3 Οκτωβρίου 2013,  και τα οποία  δημιουργούν εσφαλμένες εντυπώσεις σχετικά με την διοργάνωση της εκδήλωσης στη Νότια Αριδαίας, η οποία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της πρωτοβουλίας ΣΤΗΡΙΖΩ της Νέας Δημοκρατίας.
    Για την αποσαφήνιση οποιουδήποτε ενδοιασμού σας πληροφορούμε επίσημα ότι, όλοι οι Βουλευτές του Νομού μας ήταν προσκεκλημένοι στην εκδήλωση, προκειμένου να εκπροσωπήσουν την Νέα Δημοκρατία. Μάλιστα ειδοποιήθηκαν από ανώτερο κομματικό όργανο της Αθήνας και από  τον  Πρόεδρο  της ΝΟΔΕ με προσωπική τηλεφωνική επικοινωνία . Ορισμένοι όμως δεν παρευρέθησαν λόγω κοινοβουλευτικών και άλλων υποχρεώσεων.
    Ζητάμε λοιπόν την άμεση αποκατάσταση της αλήθειας για την αποφυγή στρεβλώσεων και ενδεχόμενων παρανοήσεων που μπορεί να προκαλέσει το δημοσίευμα σας στο αναγνωστικό σας κοινό.
Με τιμή
Ο Πρόεδρος ΝΟΔΕ
Αργυρός Νικόλαος

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αγαπητέ κ. πρόεδρε χαιρόμαστε για την ευαισθησία τους και την άμεση απάντησή σας . Δεν κατανοούμε όμως ειλικρινά ποιές λεπτομέρειες  παραλείπονται . Στείλτε μας την ανακοίνωση σας με την οποία κάνατε γνωστό  ότι οι ορισμένοι βουλευτές είχαν κώλυμα. Όσο για την απαίτησή σας για «άμεση αποκατάσταση της αλήθειας για την αποφυγή στρεβλώσεων και ενδεχόμενων παρανοήσεων που μπορεί να προκαλέσει το δημοσίευμα   στο αναγνωστικό κοινό,» διευκρινίστε σας παρακαλούμε , ποια ακριβώς αλήθεια.  
 Με την ευκαιρία κ. πρόεδρε , να σας κάνουμε γνωστό , ότι στα πλαίσια της δεοντολογίας , είναι αυτονόητη η δημοσιευση της απάντησής σας και δεν χρειάζεται να το ζητάτε.

Τι έλεγε το δημοσίευμα

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε πλέον στην Νέα Δημοκρατία. Η οργάνωση της Πέλλας δίνει την εντύπωση ότι «αβαντάρει» μόνο συγκεκριμένο βουλευτή ,( ΦΟΥΛ  ΣΑΜΑΡΙΚΟ)
αφήνοντας εκτός τους άλλους δύο.  Τελευταίο κατόρθωμα στα πλαίσια  πράξεων αλληλεγγύης και συμβολισμού ανήμερα της 1ης Οκτώβρη, την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας φρόντισαν μόνο για τον …εκλεκτό τους .
Πρόσφεραν λοιπόν  το «κόκκινο κουμπί» έκτακτης ανάγκης, με το οποίο τους δίνεται η δυνατότητα να ενεργοποιούν σε περίπτωση ανάγκης ένα σύστημα προστασίας, προκειμένου να μπορέσουν να ζουν δίχως το άγχος της μοναξιάς σε περίπτωση κινδύνου. Οι συμβολικές προσφορές έγιναν σε πέντε περιοχές της χώρας. Στα Μέγαρα Αττικής, το Κιλκίς, την Πέλλα, τις Σέρρες και τη Δράμα.

Το κόκκινο κουμπί για την Πέλλα δόθηκε  σε ηλικιωμένη γυναίκα στην Νότια, από αντιπροσωπεία στελεχών της ΝΔ, αποτελούμενη από τον Βουλευτή Πέλλας ………………. τον Πρόεδρο ΝΟΔΕ Πέλλας Νίκο Αργυρό και την Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αριδαίας Γεύση ( Ούτε το όνομά της δεν ξέρουν σωστά ,αλλά αυτό δεν τους νοιάζει. Γέση ,από το Γεσθημανή)   Πασχαλίδου. Η παράδοση έγινε παρουσία του νοσηλευτή του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» δήμου Αλμωπίας Γιάννη Χουρσόγλου.
Τελικά ο συγκεκριμένος βουλευτής πρέπει να έχει κοκαλάκι νυχτερίδας ή φτερά και να πετάει παντού. Ενώ οι άλλοι δύο πατάν το …κόκκινο κουμπί και  κάαααθονται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)