Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Πρόβλημα αναγνωρισιμότητας για φερόμενο υποψήφιο Δήμαρχο Αλμωπίας.



 ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΣΧΕΔΟΝ  ΚΑΝENAΣ

Σοβαρό πρόβλημα αναγνωρισιμότητας φαίνεται  να έχει , φερόμενος υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας ο οποίος προ εικοσαετίας περίπου είχε διατελέσει κοινοτάρχης σε μικρό χωριό της Βόρειας Αλμωπίας. Χθες παραβρέθηκε σε μνημόσυνο σε  κοντινό χωριό νότια της Αριδαίας . Σχεδόν κανείς δεν τον αναγνώρισε , με αποτέλεσμα ,όπως ήταν φυσικό να προβληματιστεί . Τον ίδιο προβληματισμό έχουν και αφανείς συνεργάτες , οι οποίοι διαπιστώνουν ότι οι ίδιοι είναι παρασάγγες πιο αναγνωρίσιμοι από τον υποψήφιο που στηρίζουν.
Δεν είναι τυχαίο που σήμερα αναμασσώνται απελπιστικά δηλώσεις του ή συνεντεύξεις του , προκειμένου να βρεθεί έστω και για λίγο στην επικαιρότητα. Μόνο που πολλοί «ειδήμονες» τρίβουν από αγαλλίαση τα χέρια τους.
Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες πέρα από ευχές που παίρνει ως τώρα,  μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να  κλείσει κάποια  σοβαρή υποψηφιότητα δημοτικών συμβούλων πλην ελαχιστότατων περιπτώσεων  

3 σχόλια:

  1. προσωπικά σαν πολίτης έχω βαρεθεί να ακούω ότι σε αυτές τις εκλογές θα είναι υποψήφιοι κάποιοι που ειδικά στο χώρο της δεξιάς δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους! πραγματικά πότε που και πώς βοήθησαν τον πολιτικό μας χώρο, με ποια παρουσία και ποιο βιογραφικό!!!
    δεν πιστεύουμε ότι θα υπάρξει συνέχεια αλλά αν υπάρξει θα στείλουμε το μήνυμα όπως πρεπει. πρέπει να σταματήσουμε να έχουμε ανθρώπους που τους ξέρουν μέχρι την δωροθέα. η Αριδαία δεν μπορεί άλλο να βρίσκεται στο σημερινό χάλι όπως με τον Πασόη και πόσο μάλλον να πάμε ακόμα χειρότερα με κάποιον που δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του....και επιτέλους ας σταματήσουν κάποιοι να μιλάν γιαα Νέα Δημοκρατία και πόσο φρόνιμα παιδιά ήταν και πως τώρα θέλουν την γυναίκα τους υποψήφια δήμαρχο, ενώ ο αδελφός σου έπινε προχθες στην ΔΕΘ με τον Καμμένο αγκαλιά....αλλού αυτά εκει που σας παίρνουν. Και επιτέλους οι θεολόγοι ας κάνουν καμιά παράκληση και ας αφήσουν το δήμο και την πολιτική γιατί δεν το έχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστα. Οι θεολογοι να κανουν παρακλησεις, οι φουρναραιοι ψωμια, οι καθηγητες μαθημα, οι ηλεκτρολογοι συνδεσεις κοκ. Για την πολιτικη και την τοπικη αυτοδιοικηση εχουμε τα γνωστα λαμογια που τα καταφερνουν περιφημα. Δε χρειαζομαστε αλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μεγαλυτερα λαμογια απο αυτους που ανεφερα δεν ειναι κανενας απο τους πριν....

      Διαγραφή

(3)