Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Απόλυτα κυρίαρχος του παιχνιδιού στην Αλμωπία ο κ. Τάκης




Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο πρώην Δήμαρχος Αριδαίας Χρήστος Μπίνος ,όχι μόνο φαίνεται αλλά το δείχνει και εντέχνως ότι είναι ο κυρίαρχος του πολιτικού παιχνιδιού  στην Αλμωπία.
Ώριμος και έμπειρος πια , κατευθύνει τις πολιτικές εξελίξεις με μαεστρία. Με αιχμή του δόρατος τον συνδυασμό του « Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ» που αναβίωσε ξαφνικά μέσω Face book, κάνει τις πολιτικές του παρεμβάσεις. Έχοντας ως συμπαραστάτη ,αρωγό και στήριγμα τον βουλευτή Διονύση Σταμενίτη άρχισαν σε εφαρμογή το στρατηγικό τους σχέδιο.
Αφού αρχικά επιτεύχθηκε η «τακτοποίηση» , όπως του προσάπτουν εσωκομματικοί «φίλοι» συγγενικού του προσώπου ,δεύτερος στόχος τέθηκαν οι Δημοτικές εκλογές. Η επίθεση κατά του Πέτρου Ζέρζη τον οποίο στοχοποίησε ως συνήθη ύποπτο της διάσπασης της κεντροδεξιάς (αστειότητες βέβαια) , είχε σκοπό την αδρανοποίηση του Π. Ζέρζη και την οιωνεί απολογία του στον χώρο σε περίπτωση τυχόν διαφωνίας του.
Στην πρόσφατη συνάντηση στελεχών του συνδυασμού σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες προς το παρόν μεταφέρουμε με μεγάλη  επιφύλαξη , αποφασίστηκε η συμμετοχή τους στις εκλογές όχι αυτοδύναμα, αλλά με συγκεκριμένο συνδυασμό  θέτοντας τους δικούς τους όρους. Να στηρίξουν συγκεκριμένο υποψήφιο της λεγόμενης κατ αυτούς κεντροδεξιάς, ο οποίος θα δεσμευτεί να κάνει από τα στελέχη τους τουλάχιστον τρεις Αντιδημάρχους και ένα, από αυτούς πρόεδρο στην Επιχείρηση των Λουτρών Πόζαρ. Στενό του συγγενικό πρόσωπο θα είναι υποψήφιος με την συγκεκριμένη υποψηφιότητα και μετά την πενταετία θα αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο . Μέχρι στιγμής το σχέδιο φαίνεται να πηγαίνει καλά , χωρίς να είναι σε θέση κανένας «εσωκομματικός» αντίπαλος να ματαιώσει ή να ανατρέψει . Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που σε συγκεκριμένες συγκυρίες δηλώνει δημόσια ότι αυτός στήριξε φανερά Σαμαρά , ενώ κάποιοι άλλοι τρέχανε για την Μπαγκογιανη  

15 σχόλια:

  1. Κι εγώ ξέρω ένα καλό με τον Τοτό, αλλά είναι λίγο sokin‎.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Απόλυτα κυρίαρχος του παιχνιδιού στην Αλμωπία ο κ. Τάκης».... Πώς λέμε ...το κυρίαρχο αρσενικό;
    Άσε μας ρε Σαμάνδη. Δεν ζούμε στη Λάρισα, ούτε στην Καλαμάτα. Στην Αλμωπία ζούμε και γνωριζόμαστε πολύ καλά μεταξύ μας. Ξέρουμε πολύ καλά ποιο είναι το πολύ συγγενικό του πρόσωπο το οποίο ήδη ετοιμάζει για τη διαδοχή του. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να συμφωνήσουμε γι αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΧ ΡΕ ΠΕΤΡΟ, ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΨΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΡ ΤΑΚΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πετρο φτανει πια ρε....Ο ανθρωπος βγηκε σε συνταξη....τι ασχολεισαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πετρο σαμανδη ολα καλα τα γραφεις αλλα αποτι ξερω ο μπινος γυρισε σελιδα στις δραστηριοτητες,αυτο το δειχνει σε καθε ευκαιρια και το δηλωνει δημοσια. ευλογα λοιπον προκυπτει το ερωτημα: σε τι σκοπευουν τα γραφομενα σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΕΤΡΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΜΠΙΝΟ. Ο κ. ΤΑΚΗΣ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ Κ.ΣΑΜΑΝΔΗ.....Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2010...ΤΟΠΟΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΚΑΙ Κ.ΜΠΙΝΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ. ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΝΟΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο κ. ΤΑΚΗΣ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΖΕΡΖΗ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΛΕΤΕ , ΑΝ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ.. ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΧΟΥΝ Κ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΚΟΣΤΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΤσι ακριβως.θα στηριξει τον ζερζη μονο αν εχει το χρισμα! Και αν δεν υπαρχει χρισμα?

      Διαγραφή
  9. Ειναι ο ΤΆΚΗς υπερ της αξιοκρατίας και της διαφάνειας;;;
    Οι πράξεις του το αποδεικνύουν;;;
    Πάμε αμέσως παρακάτω συνέλληνες ,ας ψάξουν αλλού ράχες για ιππασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. έχουμε καταντήσει να έχουμε οικογενοκρατορίες-βασιλίες και στην περιφέρεια
    έλεος γμτ πια !!!!!!
    βάλτε κανάν νέο με τα ραμολί όλα να πούμε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗ ΣΕ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ Ο κ. ΤΑΚΗΣ? Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΡΕΥΕΤΑΙ. ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟΝ ΜΠΙΝΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΧΨΡΕΙ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΧΩΡΙΣ ΖΗΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΙΕΣ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΒΡΕ ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πώς είναι δυνατόν να.....μην ψήφισες τον εαυτό σου;

      Διαγραφή
  13. Δεν το χάσαμε ακόμη .Ειναι το μυαλό μας στην θέση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)