Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Παράσχος Τσάνταλης : Ανοίγει σύντομα τα χαρτιά του




ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ θεωρείται ο Παράσχος Τσάνταλης το κλειδί των εξελίξεων στις ερχόμενες Δημοτικές Εκλογές στην Αλμωπία. Ο ίδιος δείχνει προς το παρόν να μην τον απασχολούν ιδιαίτερα οι εκλογές αυτές ούτε και φαίνεται να έχει ανάγκη από την «αίγλη» που ενδεχομένως να προσδίδει  ο Δημαρχιακός θώκος. 

Το κυρίαρχο στοιχείο , όπως κατά κόρον έχει υποστηρίξει, είναι η αξιοποίηση των τεράστιων συγκριτικών πλεονεκτημάτων που έχει η περιοχή και η ανάδειξή τους σε μία ισόρροπη κλίμακα μεταξύ Ανατολικής και Δυτικής Αλμωπίας προς όφελος γενικά όλων . Παράλληλα , όπως έδειξε και στην θητεία του ως αντιπολίτευση στον  πρώην Δήμο Εξαπλατάνου, στόχος ήταν η αξιοποίηση των κονδυλίων  και όχι η κατασπατάλησή τους και οι περίεργες και ύποπτες διαδρομές τους, αλλά και η κατασκευή των έργων σύμφωνα με τις προδιαγραφές που προβλέπονταν .
Ασφαλώς δεν θα ήθελε να πάνε χαμένοι οι αγώνες που έδωσαν ως παράταξη προκειμένου να υπάρχει πλήρης διαφάνεια και να πιάνουν τόπο τα κονδύλια που πήγαινα στον τότε Δήμο τους.
Οι πληροφορίες λένε ότι σύντομα θα αποσαφηνίσει τις προθέσεις , αλλά και τις απόψεις του δημόσια.  

21 σχόλια:

  1. ΠΑΡΑΣΧΟ ΚΑΤΕΒΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΑΛΕΞΟΓΛΟΥ ΑΓΓΕΛΗ -ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΤΣΙΑ ΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παράσχο κοίτα λιγάκι και την υγειά σου, την χοληστερίνη..κτλ...ρε αδερφέ... άσε τις οξύτητες και τους λεονταρισμους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΛΊΓΑ ΧΡΟΝΆΚΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΈΜΕΙΝΑΝ ..ΠΑΡΆΣΧΟ...ΖΕΙ ΣΤΑ ΉΡΕΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν ειπε οτι κατεβαινει ρε παιδια μην σας πιανει πανικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΦΕΓΓΟΠΟΥΛΟΣ Κ ΟΣΟΙ ΜΕΙΝΑΝΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ.. ΠΑΛΙΚΟΓΛΟΥ... ΖΕΡΖΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ Κ ΛΙΓΟ ΣΑΚΗΣ .. ΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΜΑΖΙ Κ ΚΑΤΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΔΕΣ, ΜΠΙΝΟΙ, ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΚΛΠ ΚΛΠ. ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μην κανεις ονειρα τρελα κατσε εκει πουσαι καλα .....που λεει και το τραγουδι

      Διαγραφή
  8. ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ? ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΘΑΤΕ ΠΑΝΙΚΟ. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΡΕ. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΣΑΜΑΝΔΗΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΣΑΣΤΙΣΑΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κατεβα Τσανταλη,μη μασας ,μαγκες σαν εσενα ...λιγοι περπατανε! ειμαστε φουλ στην ψευτομαγκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΤεβα ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣΟΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στη υγεια μας..... ΟΥΖΟ ΤΣΑΝΤΑΛΗ....Θα πιουμε πολυ πραμα με τον Παρασχο.....Ο ανθρωπος που εκανε το Δημο λαικο δικαστηριο.....Οσα ξερει ο Σαμανδης απο ιατρικη αλλα τοσα ξερει ο Τσανταλης απο πολιτικη ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΕ!! ΕΣΚΑΣΕ Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΑΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.............ΚΑΙ ΔΕ ΣΥΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ

      Διαγραφή
    2. ενω εσυ μαλλον τον προτιμουσες τον Δημο οπως ηταν πριν !!!!! δεν θα γραψω την λεξη γιατι θα την κοψει η λογοκρισια καταλαβαινεις ομως τι εννοω .

      Διαγραφή
    3. Συμφωνω,μπ......λο ηταν ,μπ.....λο ειναι,και θα παραμεινει αν δεν αλλαξουμε νοοτροπια και δεν αποκτησουμε παιδεια.

      Διαγραφή
  12. ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ VS ΤΟΥΦΕΓΓΟΠΟΥΛΟΣ 2 ΑΓΩΓΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ (ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ) ΞΕΚΙΝΑΝΕ..
    ΤΟΥΦΕΓΓΟΠΟΥΛΟΣ VS ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ 5 ΑΓΩΓΕΣ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΟΠΟΥ ΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ 2 ΚΑΙ ΑΘΩΩΘΗΚΕ Ο ΤΣΑΝΑΤΛΗΣ + ΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΕΦΕΤΕΙΟ.. ΑΡΑ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ? ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Ο ΤΣΑΝΑΤΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΜΑΝΗΣ.. ΔΙΚΟΜΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΥΦΕΓΓΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΝ ΨΑΡΙΚΟΓΛΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. παρασχο στον εξαπλατανο ειμαστε ετοιμοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έχεις δίκαιο φίλε 14-1-/12,49 οι πολιτικοί είναι συνυφασμένοι με την ψευτιά και την κλεψιά ? ………………….. για αυτό και δεν τον ενδιαφέρει τον Τσάνταλη πολιτική όπως την ενοής εσύ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η τραγωδια μας,σαν πολτικο προσωπικο,αλλα και σαν τοπικες κοινωνιες εχει ευθεια σχεση με την μνημη....ατομικη και συλλογικη. Το ζητημα, του αν θα κατεβει ο Κος Τσανταλης στις επικειμενες εκλογες ειναι δευτερης αξιας...το βασικο ειναι οτι ο ανθρωπος αυτος με επιμονη και υπομονη,με απιστευτο κοινωνικο και προσωπικο κοστος,εδωσε παραδειγματα θαρρους απεναντι σε ενα συστημα ενοχης,διαπλεκομενης ενοχης ολων των εξουσιων και σαν τετοιο πρεπει να καταγραφει στην συλλογικη μνημη των ανθρωπων της περιοχης....
    ολα τα αλλα ειναι ή αμερικανιες ή εκ του πονηρου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. έτσι γίνεται πάντα,γεματη η Ιστορία μας από ανθρώπους,καθημερινούς ανθρώπους,που δώσανε μάχες για τα σπουδαία και τα μεγάλα και λοιδωρήθηκαν,συκοφαντηθηκαν, απαξιώθηκαν.
    Δεν μας αξίζουν άνθρωποι σαν τον Τσάνταλη,θελουμε τους αλλους,τους ευκολους,αυτους που
    θα μας κάνουν ενα ρουσφετάκι για να εξασφαλίσουν τη σιωπή μας στις μεγάλες απάτες,στα μεγάλα φαγοπότια...
    για φτύσιμο είμαστε όλοι και ο ίδιος θα είναι μεγάλο κορόιδο αν ξανασχοληθεί με το Δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)