Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Δεν θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος ο Πέτρος Ζέρζης




Με ψηλά το κεφάλι αποχωρεί από τον α΄βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης ο πρώην Δήμαρχος Αριδαίας και νυν δημοτικός σύμβουλος Αλμωπίας, Πέτρος Ζέρζης.
Αφού κατάφερε ΄τις τελευταίες μέρες  να αναγνωρίσουν την προσφορά και το έργο του , ακόμα και οι πιο σκληροί του αντίπαλοι στον πολιτικό χώρο που κινείται  και στον Δήμο  και οι οποίοι τον παρότρυναν να είναι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος, με μία προσεγμένη και άκρως πολιτική δήλωση κάνει γνωστό ότι δεν θα είναι  υποψήφιος Δήμαρχος στις ερχόμενες εκλογές . Παράλληλα η απόφασή του, «γελοιοποίησε»  διάφορα ιντερνετικά  ΜΜΕ    που αυτές τις μέρες επικαλούμενα αόριστες  πληροφορίες  τον εμφάνιζαν ως βέβαιο υποψήφιο Δήμαρχο . Η αλήθεια βέβαια είναι  μία και δεν αλλάζει
Εμείς σεβόμενοι την δεοντολογία και την πραγματική  δημοσιογραφία ,γράφαμε ότι οι πιθανότητες να ασχοληθεί ξανά με τον Δήμο ο Πέτρος Ζέζης ήταν ελάχιστες έως μηδαμινές. 

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που εδώ και 25 χρόνια , ως ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ, 16 Ως ΕΦΗΜΕΡΊΔΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, και 5 χρόνια ως  BLOG     είμαστε παρασάγγες μπροστά στην αξιοπιστία.
Φυσικά η κατάκτηση αυτή οφείλεται στους αναρίθμητους  ακροατές και αναγνώστες που μας δείχνουν εμπιστοσύνη την οποία σεβόμαστε στο έπακρο. Μακριά από πρόσκαιρες σκοπιμότητες. 

 Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΖΕΡΖΗ

Σε λίγους μήνες ολοκληρώνεται η παρούσα δημοτική περίοδος, η πρώτη μετά τη νέα συγκρότηση της πρωτοβάθμιας αυτοδιοίκησης, ενώ σε μικρότερο χρονικό διάστημα θα κληθούμε να αναδείξουμε τις δημοτικές και περιφερειακές αρχές της επόμενης δημοτικής περιόδου.

Δεν είναι στις προθέσεις μου να υπομνήσω τον κρίσιμο χαρακτήρα αυτών των εκλογών.

Ίσως είναι η πρώτη φορά που αυτή η διαπίστωση έχει ουσιαστικό περιεχόμενο καθώς ζητήματα όπως η αποτελεσματική κοινωνική πολιτική, σε συνθήκες πρωτοφανούς κρίσης του συγκεντρωτικού κράτους, απαιτούν παρεμβάσεις με ρεαλισμό και αποφασιστικότητα.

Πρόθεση μου αποτελεί η απλή ανακοίνωση της απόφασης μου να μην είμαι υποψήφιος Δήμαρχος σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση.

Δεν είμαι ρίψασπις, δεν ήμουν ποτέ, ούτε θα είμαι.

Απλά θεωρώ πως έχει κλείσει ένας πολιτικός κύκλος, μια συναρπαστική διαδρομή στο θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Μια διαδρομή όπου σε κάθε της στροφή υπήρξαν έντονες συγκινήσεις, καταλυτικές εμπειρίες, απογοητεύσεις και χαρές. Για αυτό νοιώθω μόνον ευγνωμοσύνη απέναντι σε όσους με εμπιστεύτηκαν, σε όσους με στήριξαν, σε όσους μοιράστηκαν μαζί μου την, εντός ορίων ματαιοδοξία μου, αλλά και σε όσους με ανέχτηκαν.

Δεν υπάρχουν εξ επαγγέλματος σωτήρες. Δεν υπάρχουν αυτόκλητοι θαυματοποιοί. Κατά συνέπεια θεωρώ ότι ένας πολύ σημαντικός κύκλος στη ζωή μου έκλεισε. Εύχομαι στοιχειωδώς να ανταποκρίθηκα.

Δηλώνω όμως πάντα παρών. Ήμουν, είμαι και θα είμαι πολίτης. Ενεργά, όπως αρμόζει στη κάθε μια και στον κάθε έναν από εμάς. Στη δημοκρατία μας που δοκιμάζεται.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους εκείνους που με παρότρυναν να υποβάλω, εκ νέου προς εσάς, την υποψηφιότητα μου στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση. Είμαι σίγουρος ότι κατανοούν την απόφαση μου αυτή.

Εύχομαι σε όλους τους συμπολίτες μου που θα θελήσουν να συμμετέχουν σε αυτήν, καλή επιτυχία.

Πέτρος Ζέρζης

17 σχόλια:

  1. ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΟΙ ΠΟΝΤΙΚΟΙ ΠΗΔΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΛΕΕΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ.ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΠΑΣΟΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΔΩ ΗΣΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Κ ΗΣΟΥΝ ΑΠΩΝ ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tι καλός άνθρωπος που είσαι 2.42΄!!! Ξεχειλίζεις από καλοσύνη

      Διαγραφή
  3. Η ΕΤΣΙ Η ΑΛΛΟΙΩΣ Ο ΖΕΡΖΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΛΛΑ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ αξιοπρεπής δήλωση από έναν πολιτικό άντρα της περιοχής μας που μόνο σεβασμό έχω να καταθέσω για την πολύχρονη συμμετοχή του στα κοινά από διάφορες θέσεις, για τις πολιτικές πράξεις τόσο όταν συμμετείχε στην συμπολίτευση όσο και για την στάση του όλα αυτά τα χρόνια και τα προηγούμενα στην αντιπολίτευση. Καλή τύχη κύριε Ζέρζη, σας ευχαριστούμε που από πολύ νεαρή ηλικία αποτελείται πολιτικό κεφάλαιο για την τοπική αυτοδιοίκηση στην περιοχή μας. Όλα τα υπόλοιπα πικρόχολα εγώ τα εκλαμβάνω απλώς ως έλλειψη σεβασμού και πολιτικού πολιτισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΜΑΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ 14 ΜΥΡΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ.. ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΔΗΛΩΣΗ!!
      ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΤΑ 14 ΜΥΡΙΑ .. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..

      Διαγραφή
    2. Τα δεκατέσσερα μύρια ήταν οφειλές αθροιζόμενες: ΜΠΙΝΟΣ+ΖΕΡΖΗΣ+ΤΟΥΦΕΓΓΟΠΟΥΛΟΣ+ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΠΑΣΟΗ.
      Από αυτά αν δεν κάνω λάθος μόνο τα 4μύρια, χοντρα - χοντρά, ήταν του Ζέρζη. Γι` αυτό ο Ζέρζης ζητούσε συνέχεια να τα αντιστοιχήσουν ανά θητεία και να πουν ακριβώς τα νούμερα. Αλλά ακόμα και αν δεν θέλουν να τα πουν ποτέ γιατί οι θολές ειδήσεις εξυπηρετούν υπάρχουν πάντα τα γραπτα ντουκουμέντα που είναι οι προυπολογισμοί παρελθόντων ετών.

      Διαγραφή
  5. ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΕΤΡΟ ΖΕΡΖΗ
    ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πετρο δεν εισαι και πολυ ενημερωμενος...εδω ηρθαν τοσα στελεχη του κυβερνωντος κομματος,
    συναντηθηκαν με τοσα στελεχη του τοπου και εσυ δεν εχεις ουτε ρεπορταζ...πλακα μας κανεις?
    τοσες φωτο δημοσιευτηκαν, τοσος κοσμος βλεπουμε ηταν εκει και εσυ περα βρεχει στο λουτρακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ευτυχως ενας λιγοτερος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σιγα ρε σταυράκι τα στελέχοι που ήρθανε. Μ αυτες τις ανοησιες πας να ξεπλύνεις τη μέγιστη βλακεία της Κυριακής, οπου με ενα άθλιο δημοσίευμα ανακοίνωνες την κάθοδο του Ζερζη; Και δε βγήκες να ζητήσεις ούτε ενα συγνώμη. Τωρα μένει να διατηρείς στη ζωή το φάντασμα του παρελθόντος που ονομάζεται Σάκης. Ή μήπως πιστεύεις οτι τρώμε κουτόχορτο. Δυστυχώς για σένα και εκεί θα διαψευθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΑΝΤΑΣΜΑ Ο ΣΑΚΗΣ; ΕΛΑ ΚΑΛΕ!!!!!!!ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑΣ Ο ΖΕΡΖΗΣ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στο σχολείο και δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. σε τοπο χλοερο οι φιλοδοξιες σου Ζερζη. Φτανει χορτασαμε απο την παρουσια σου αρκετα μας εσωσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. βερτε μου χαρτομαντιλα ρεεεεεε..........εφυγε ο ζερζηςςςςςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Ο ....ΛΕΒΕΝΤΗΣ; ΚΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΞΙΕ ΧΑΙΡΕΤΊΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)