Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Ξεπερνά εμπόδια ο Δ. Πασόης



Έτοιμος να δεχτεί να είναι ξανά υποψήφιος στις Δημοτικές εκλογές είναι ο νυν Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης .
Οι δύο σπουδαιότεροι λόγοι που τον απέτρεπαν να είναι ξανά υποψήφιος φαίνεται να λιγοστεύουν . Ο ένας ήταν ο οικονομικός , καθώς χρειάζονται χρήματα για τον προεκλογικό αγώνα .  Αυτό μάλλον ξεπεράστηκε , σύμφωνα με κορυφαία πηγή του περιβάλλοντός του με διάφορες χορηγίες «φίλων »του. Το οικονομικό ήταν και η κύρια αιτία που δημιουργούσε άλλου είδους «προσωπικά» προβλήματα , κάτι που μάλλον θα ξεπεραστεί  μετά την εξεύρεση των χορηγών . Δεν μένει βέβαια όλα αυτά να αποδειχτούν και στην πράξη , με την επίσημη και δημόσια ανακοίνωση της καθόδου του. Διότι όλες οι πληροφορίες , ακόμα και από «κορυφαίες» πηγές σε προεκλογική περίοδο είναι πάντα ελεγχόμενες και υπό αίρεση .
Όσο για την συγκρότηση του ψηφοδελτίου θα περιλαμβάνει νέα πρόσωπα, καθώς κορυφαίοι στενοί συνεργάτες του εκτιμούν ότι θα έχουν να αντιμετωπίσουν «αστείους»  αντιπάλους  και ήδη έχει αρχίσει σχετική εκστρατεία για να φτιάξουν έστω ένα υποφερτό ψηφοδέλτιο.

4 σχόλια:

  1. ΡΕ ΣΑΜΑΝΔΗ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΗ.. ΠΡΙΝ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΕΔΙΝΕ ΤΥΡΑΚΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΣΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΣΤΕΒΣΙΝΕ? ΣΕ ΣΛΛΑ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΠΙΣΗΜΑ.. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΑΘΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΣΟΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «αστείους» αντιπάλους ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έχουν συσπειρωθεί Πέτρο, λίγο κράξιμο θέλει και θα τον ξανακάνεις δήμαρχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕ ΛΕΝΕ ΡΙΖΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΤΟ ΓΥΡΙΖΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)