Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Ανταπόκριση της κοινωνίας στο πρόσωπο του Γιάννη Σηφάκη



  
 Ο Γιάννης Σηφάκης συνεχίζει με γοργό ρυθμό την συγκρότηση του ψηφοδελτίου της δημοτικής κίνησης της οποίας είναι επικεφαλής.
   Η ανταπόκριση της κοινωνίας με συντοπίτες  από όλους τους πολιτικούς χώρους στο κάλεσμα της κίνησης είναι μεγάλη και διευρύνεται συνεχώς. Για διεκδικητικό ρόλο του Δήμου Αλμωπίας, για νέα πρόσωπα στην πολιτική,  για να βοηθηθούν τα πιο αδύνατα κοινωνικά στρώματα , οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι που παλεύουν για την επιβίωση τους  αντιμέτωποι με την πολιτική σκληρής λιτότητας που οδηγεί και την αυτοδιοίκηση στον αφανισμό, την προστασία των κοινωνικών θεσμών που κινδυνεύουν, για ανοιχτό ορίζοντα για την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Αλμωπίας ( εύφορη γη, δυνατότητες στην κτηνοτροφία, δασικός πλούτος, γεωθερμία, αγροτουρισμός με αξιοποίηση Λουτρών και Χιονοδρομικού, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας κλπ). 
        Το επόμενο διάστημα, σύμφωνα με  πληροφορίες, αναμένονται παρεμβάσεις του σε σημαντικά ζητήματα για την ανάπτυξη της Αλμωπίας ( πρόταση για την πόλη της Αριδαίας, κινήσεις για την κατοχύρωση ονομασία προέλευσης αγροτικών προϊόντων Αλμωπίας, πρόταση για το Χιονοδρομικό, για τα Λουτρά, την γεωθερμία, οδικοί άξονες και σιδηρόδρομος κλπ.
       Ο Γιάννης Σηφάκης επιμένει ότι πρέπει να ανεβεί ο πήχυς της συζήτησης μπροστά στις δημοτικές εκλογές, ζητά την ενεργό συμμετοχή των πολιτών και των φορέων στην διαμόρφωση του προγράμματος των συνδυασμών και την αλλαγή του πολιτικού προσωπικού στην Αλμωπία των τελευταίων 15 χρόνων για να μην αναπαραχθεί η μιζέρια και η υποβάθμιση.

21 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Γιατί σε κόφτει το αεροδρόμιο; Δεν βρίσκεις χώρο πρσγείωσης, UFO;

      Διαγραφή
  2. ΣΑΜΑΝΤΗ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΣΥ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙς ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΑΣΕ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα, πολύ σύντομα...
      Τόσο σύντομα και τέτοιου είδους που θα δαγκάς τη διχαλωτή γλωσσίτσα σου.

      Διαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕ ΤΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΑΝ ΑΛΑΞΕΙ ΤΑΚΤΙΚΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΑΘΜΩΝ ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΛΑ

      Διαγραφή
    2. Η μικροπρπεια ειναι καταρα

      Διαγραφή
    3. (10:17 μ.μ.) Μια και πήρες φόρα βάλε κι άλλα στον κατάλογο αιτημάτων.
      Μια τυροκαυτερή.
      Δυο σαλέπια.
      Χαλάουα στα ψάρια του Μογλενίτσα.
      Ανάγνωση του Απολυτίκιου του Αγ. Νεκταρίου κάθε 45 λεπτά.
      Θεραπεία της ουλίτιδας στις μελιτζάνες, τις φλάσκες.
      Pedicure σε γεωσκώληκες.
      Για την μείωση του μήκους της... πατούσας του, δεν μπορεί να γίνει -όπως καταλαβαίνεις- τίποτα διότι είναι ανατομικό το θέμα.

      Διαγραφή
  4. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ. ΕΝΑ 5 % ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ. ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΣΕ ΒΟΗΘΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΗ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί τρέμεις τόσο φιλαράκι; δεν χρειάζεται να το δείχνεις τόσο, αλλού μένεις; δεν ακούς;

      Διαγραφή
    2. Ξαναγράφεις σε παρακαλώ το σχόλιο σε κανονικά ελληνικά, μπας και καταλάβω τι θέλεις να πεις;

      Διαγραφή
  5. ΕΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΠΟΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΖΕΙ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ, Ε, ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΩΝ ,ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΞΕΝΗ ΧΟΥΦΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως τα λες σαΐνι μου!
      Το ζήτημα για σένα είναι η χούφτα. Αρκεί να είναι από τον τόπο σου. Τότε μάλιστα! Το φχαριστιέται η ψυχούλα σου.
      Να μη σε χουφτώνουν μια ζωή, μήπως σου πέρασε ποτέ από το μυαλό, Γερμανοτσολιά μου;

      Διαγραφή
  6. Κ.ΣΑΜΑΝΤΗ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ Η ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ,ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΑΠ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΛΩΜΕΝΩ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΥ ΕΣΥ,ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΕ Η ΕΚΑΨΕΣ ΦΛΑΝΤΖΑ ΚΑΙ ΣΥ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ; ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ; Η ΚΑΙΓΕΣΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΕΣΠΕΥΣΕΣΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ; ΠΟΥ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΣΟΥ ΤΟ ΧΟΥΝ ΤΑΞΕΙ ΗΔΗ,ΑΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠ ΤΟ ΤΑΞΕΙΜΟ ΤΟΥ ''ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ'' ΣΑΣ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΜΑΝΑΚΙ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΕΞΩ .ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ .ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΝΤΕ ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ.ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελληνικά δε σημαίνει απλώς να γράφει κανείς με γράμμματα του ελληνικού αλφάβητου (κι αυτό όπως του κατέβει), αλλά και να είναι σε θέση να δώσει στους άλλους να καταλάβουν τις σκέψεις που μεταφέρει γραπτώς.
      Άρα (9:29 π.μ.) μάλλον πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο. Εντατικά μαθήματα λοιπόν στο σπίτι και μετά ξετσουμίζεις πάλι.
      Ελπίζω η αδύναμία σου να αφορά απλώς στην γραπτή αποτύπωση των σκέψεων και όχι στην ανάγνωση και κατανόηση κειμένου.

      Διαγραφή
  8. ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΒΑΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ,ΤΡΥΓΙΡΝΑΜΕ ΣΤΑ ΣΟΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΨΗΦΟ ΑΠ ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΣ! ΜΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ Ο ΕΜΙΡΗΣ ΕΦΤΑΣΕΕ.Ο ΕΜΙΡΗΣ ΕΦΤΑΣΕΕ,ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΒΑΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΜΑΝΙΑ ΣΤΗ ΞΗΡΑ .ΜΕ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΣΩ, ΘΑ ΜΟΥΡΛΑΘΩ.ΝΤΙΓΚΙ ΝΤΙΚΙ,ΝΤΙΓΚΙ ΝΤΙΓΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΩΩΩΩ, ΔΙΚΟΟΟΟ ΣΑΣ ΜΕ ΕΤΟΙΜΗ ΜΕΛΟΠΟΙΗΣΗ.ΚΑΛΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΡΕ 1.42μ.μ ; ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΦΟΝΙΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕ ΣΑΜΑΝΔΗ Ο ΣΗΦΑΚΗΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ? ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΑΣ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ. Ο.Κ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)